DODIK S VUČIĆEM NA PEŠTERU: Nama koji ne živimo u Srbiji, a Srbi smo, ovo izaziva ponos!
Milorad Dodik s Vučićem na vojnoj vežbi, Foto: Printscreen/ Kurir TV

PODRŠKA

DODIK S VUČIĆEM NA PEŠTERU: Nama koji ne živimo u Srbiji, a Srbi smo, ovo izaziva ponos!

Dodik je uputio čestitke vojsci

Objavljeno:

Predsednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je združenoj taktičkoj vežbi "Vek pobednika 1918-2018" kojom se obeležava pobeda Vojske Srbije u Prvom svetskom ratu.

Dodik je tom prilikom uputio čestitke vojsci.

"Čestitam vojsci, svim oficirima i generalima i predsedniku Vučiću, ovo je potrebno da bi se sačuvao mir, to i nama koji živimo izvan Srbije, a Srbi smo, izaziva ponos. Želim uspeh u radu i sve najbolje Vojsci Srbije i da na ovom prostoru trajno vlada mir", rekao je Dodik.

foto: Printscreen/ Kurir TV

Na privremnom poligonu Pešter završena je Združena taktička vežba "Borbena grupa na maršu s prelaskom u napad", za čiji početak je dao odobrenje predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić, počela je izvršenjem marša borbene grupe.

Podsetimo, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović prisustvovaće združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem "Vek pobednika 1918-2018" na poligonu Pešter, povodom obeležavanja stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu.

Bonus video

VEK POBEDNIKA: VULIN STIGAO NA VOJNI POLIGON NA PEŠTERU

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.