ZVOGANJ KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO! Našli smo NESTALU Jutjub zvezdu i saznali GDE JE I ŠTA RADI danas!
On je animator sa britkim i preciznim smislom za humor, Foto: Petar Lazović

USKORO NA SCENI

ZVOGANJ KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO! Našli smo NESTALU Jutjub zvezdu i saznali GDE JE I ŠTA RADI danas!

Do sada je objavljivao video-klipove koji na iracionalan, a opet humorističan način oslikavaju današnicu

Objavljeno:

Kada se pre dve godine pojavio na Jutjubu munjevitom brzinom je postao selebriti i omiljeni sajber lik. Neki nisu prestajali da pričaju o njemu, dok mnogi nisu ni kapirali šta ovaj lik hoće da kaže.

Umetnik Danilo Dabić zvani Zvoganj postao je srpska i balkanska senzacija na Jutjubu u roku od samo nekoliko dana, broj pregleda njegovih video klipova rastao je iz dana u dan.

Do sada je objavljivao video-klipove koji na iracionalan, a opet humorističan način oslikavaju današnicu. On je animator sa britkim i preciznim smislom za humor. Njegovi skečevi su jednostavni, a je on autentičan. Situacije su svakodnevne, dijalozi su stvarni.

Njegove situacije su one koje koje smo svi doživeli ili ih doživljavamo.

Zvoganj je do sada objavio nekoliko animiranih video-snimaka: "U klubu", "Poštar", "Marko i mama" , "Konobar", "Copetova kuhinja", "Copetova kuhinja 2" i "Copetova kuhinja 3" "Aladin", a mi iz dana u dan sa nestrpljenjem čekamo da nas nasmeje novim crtaćem. Čekamo, već godinu dana.

Zvoganj je poslednje emitovanje imao u decembru 2017 . godine i od onda kao da je propao u zemlju. Zapitali smo se gde je i šta radi sada umetnik Danilo Dabić.

Danilo Dabić glavom i bradom samo za Espreso u svom duhu govori gde je i šta radi sada.

- Iskreno nemam ništa dovoljno interesantno. Poprilično monoton život vodim trenutno. Full time posao, višegodišnja veza sa devojkom, netfliks serije, i to je otprilike to -započinje priču Danilo.

Odmah smo ga pitali što ne snima klipove i šta se dešava u njegovom životu:

- Nema me zato što sam krenuo da radim na nekoliko projekata za strane klijente i malo sam izgubio dodir sa time što sam radio do sada. Pre par dana sam baš krenuo da smišljam epizodu za Youtube, tako da kapiram da ću se uskoro vratiti na to ako skontam da sam i dalje na tom mestu u glavi - objašnjava on.

Čuveni Zvoganj nam je oktrio i čime se trenutno bavi sada, te smo shvatili da on ipak nije samo jutjub zvezda, već sada ozbiljan poslovni čovek:

- Trenutno radim kod Sergeja Ćetkovića na dečijim crtaćima. Konkrteno radim animacije i zvuk na crataću Lola i Mila. Time sam trenutno preokupiran - iskren je bio ovaj umetnik iz Beograda.

Dokaz da ne može bez animacija i sprdje na internetu jeste i nova Fejsbuk stranica za muzičare koju vode muzičari koji mrze muzičare zvana Mrzim svoj bend.

Ja sam po obrazovanju drvorezac, a završio sam i osnovnu muzičku školu, ali animacija je nešto što volim i vratiću se na Jutjub uskoro.

Day 4 "Spell" ✨ #inktober2018 #inktober

A post shared by Danilo Dabić (@danilo.dabic) on

I mi jedva čekamo da Danilo Dabić ponovo oživi srpski Internet i ponovo nasmeje Srbiju.

A vi? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.