DIREKTOR VISOKE MEDICINSKE ŠKOLE PRETIO PROFESORKI! Simulirao je da puca iz PIŠTOLJA u moje RUKE I NOGE! (FOTO)
Profesorka, ilustracija, Foto: Pixabay.com, Printscreen/Twitter

KAŽE DA TRPI TORTURU

DIREKTOR VISOKE MEDICINSKE ŠKOLE PRETIO PROFESORKI! Simulirao je da puca iz PIŠTOLJA u moje RUKE I NOGE! (FOTO)

Ona je takođe isključena iz svih bitnih školskih događaja od strane rukovodstva, a isključen joj je i službeni telefon

Objavljeno: 21:06h

Profesorka Sunčica Ivanović koja je zaposlena u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji, tvrdi da je izložena pretnjama od strane direktora te škole, Hristosa Aleksopulosa.

Ona je navela kako strahuje za svoju bezbednost jer kako kaže, doživela je ozbiljne pretnje na taj način što joj je direktor pretio simulirajući pištolj rukama.

- Hristos Aleksopulos mi je pretio na taj način što je prstima imitirajući pištolj uperen u mom pravcu pokazivao kako puca u neprijatelje misleći na mene, prvo u jednu ruku onda u drugu ruku, onda u jednu nogu pa u drugu nogu sa komentarom da uvek može da organizuje studente sa njihovim potpisima u kojima može da diskriminiše mene i omalovaži moj rad, moju profesionalnu karijeru, mene kao ženu na načine na koje on želi, izjavila je profesorka.

Ona je takođe isključena iz svih bitnih školskih događaja od strane rukovodstva, a isključen joj je i službeni telefon.

Objasnila je da je ceo problem nastao kada je u radni odnos primljena izvesna Aleksandra Ilić i to kao najbolji kandidat na osnovu toga što je imenovana kao autor praktikuma "Anatomija čoveka", čiji je izdavač Visoka medicinska škola strukovnih studija u Ćupriji.

Međutim, kako je navela, proverama u Narodnoj biblioteci utvrđeno je da jedini praktikum iz anatomije koji je izdala Visoka medicinska škola strukovnih studija je iz 2005. godine onaj čiji su autori Hristos Aleksopulos i Ljubomir Marić i koji se jedini nalazi u katalogu Narodne biblioteke.

Profesorka je na kraju dodala kako direktor koristi svaku priliku da naglasi zaposlenima i njoj da je zaštićen od strane uglednih članova Srpske Napredne stranke, što bi po njenim rečima značilo da ona mora da vodi računa šta radi i kako se ponaša.

foto: Printscreen Twitter

Pozvali smo školu kako bi dobili izjavu direktora, ali nam je rečeno da je na službenom putu.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti povodom obaveštenja koje je profesorka Više medicinske škole u tom mestu dala policiji 18. oktobra ove godine, tačnije navoda da joj je direktor škole pretio.

U saopštenju stoji kako je policija odmah po prijemu obaveštenja uzela izjavu od profesorke i o događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

Policija je, takođe, nastavnicu uputila na podnošenje zvanične prijave protiv direktora, imajući u vidu da je ove navode iznela isključivo u formi obaveštenja, međutim ona je to odbila.

Policijski službenici su obaveštenje dobijeno od nastavnice svakako istog dana prosledili nadležnom tužilaštvu.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.