PORODICA IH JE NAPUSTILA, SAMI SU I NEMAJU NIŠTA! Ovoj DECI je potrebna POMOĆ, a za njih možete da uradite mnogo
Deci je potrebna pomoć, uključimo se, Foto: prentscreen

BUDIMO LJUDI

PORODICA IH JE NAPUSTILA, SAMI SU I NEMAJU NIŠTA! Ovoj DECI je potrebna POMOĆ, a za njih možete da uradite mnogo

Pomozimo deci u Prihvatilištu

Objavljeno: 10:10h

U Srbiji se iz dana u dan organizuju razne humanitarne akcije, mediji su prepuni apela za pomoć bolesnoj deci, roditeljima porodici. Ipak, često se u toj borbi zaboravi na Prihvatilište za decu i na one male ljude, napuštene od svih, sa tužnom istorijom.

Baš zbog toga nekoliko entuzijasta, novinara, pisaca, uglednih ljudi okupilo se da u saradnji sa Udruženjem Kraljevina Srbija, najvećom nevladinom organizacijom u zemlji, a koja radi pod pokroviteljstvom NJKV Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, organizuje humanitarnu fudbalsku utakmicu između reprezentacija novinara Srbije i Kraljevine Srbije.

Sav prihod od ove utakmice biće prosleđen upravo onoj deci s početka ove priče, tačnije Prihvatilištu za decu.

Mnoga poznata imena iz javnog života i sveta sporta biće deo obe reprezentacije.

Selektor tima Kraljevine Srbije biće proslavljeni fudbaler i legenda Dušan Dule Savić, a njegov pomoćnik kapiten FK Crvena zvezda Nenad Milijaš, dok će tim novinara voditi Milan Živadinović, čuveni Živa Bard čiji asistent će biti Aleksandar Stojanović.

Kapiten tima Kraljevine Srbije je čuveni Ljubinko Drulović, dok će za tim novinara nastupti: Milan Bogojević, Mašan Lekić (TV Prva), Zoran Kesić (O2), Boris Malagurski i Bogdan Pantić (svi iz Sputnjik-a), Predrag Popović (Pop sa TDI radija), Darko Zlojutro, Uroš Marjanović, Aleksa Radosavljević, Nikola Husein, Filip Plavčić (svi iz Espresa) Nikola Stojić (N1), Veljko Nestorović (Alo!) i mnogi, mnogi drugi novinari, intelektualci, pisci...

Počasni gost biće i prestolonaslednik Srbije Aleksandar Karađorđević.

Utakmica će se odigrati u čast obeležavanja 100. godišnjice od pobede Kraljevine Srbije u Velikom ratu, u nedelju 11. novembra 2018. u 14 sati na stadionu "Kralj Petar Prvi" na Banjici - stadion FK Rad.

Cena karte je simbolična i iznosi 200 dinara, a ponavljamo čitav prihod ide za decu u Prihvatilištu.

Zato dođite, zovite sve koje znate, povedite svoje najbliže, kako bi ova deca dobila bolje uslove za otpočinjanje zdravog i srećnog života.

Poziv za utakmicu
Poziv za utakmicufoto: Promo

Podsetimo Prihvatilište za decu Beograd je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice. Tokom 57 godina rada, zbrinuto je preko 70.000 dece.

Priključite se jer samo zajedno možemo da im pomognemo. DONIRAJTE.

Ukoliko želite da vidite šta je potrebno ovoj deci to možete učiniti linkom OVDE!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.