U NEDELJU DRUGAČIJE RADNO VREME:  Prodavnice i pumpe rade skraćeno!
Početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika, Foto: Profimedia

praznujemo

U NEDELJU DRUGAČIJE RADNO VREME: Prodavnice i pumpe rade skraćeno!

Hipermarketi, supermarketi, mini marketi rade najmanje od 9.00 do 12.00, benzinske na državnim putevima I i II reda od 6.00 do 20 sati.

Objavljeno:

Dežurni trgovinski objekti pretežno prehrambenog asortimana, u nedelju 11. novembra, na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati, dok u ponedeljak dežurni prodajni objekti (hipermarketi, supermarketi, mini marketi) takođe moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

Nespecijalizovani trgovinski objekti, u kojima se obavlja trgovina na malo i posebni trgovinski objekti, tog dana mogu biti zatvoreni, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda radiće 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6.00 do 20 sati.

U saopštenju se navodi i da su dežurni prodajni objekti, koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost, dužni da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

Svi trgovinski i zanatski objekti na dan državnog praznika, 11. i 12. novembra, mogu biti otvoreni i mogu raditi duže od navedenog radnog vremena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.