HVALA PREDSEDNIČE VUČIĆU! Devojčica sa spinalnom mišićnom atrofijom posvetila pesmu predsedniku Srbije (VIDEO)
Njen talentat  i bolest nisu bili tema ovog jutra na društvenim mrežama, Foto: printscreen youtube rtv pink official, Beta/Miloš Miškov

afirmativno

HVALA PREDSEDNIČE VUČIĆU! Devojčica sa spinalnom mišićnom atrofijom posvetila pesmu predsedniku Srbije (VIDEO)

Svi hoće Vučića za predsednika, pa i deca

Objavljeno: 16:16h

Devojčica Anđela (10) koja boluje od Spinalne mičićne atrofije je rešila da sama prikupi novac za lečenje. Napisala je zbirku poezije, a jednu pesmu u knjizi posvetila je predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Gostojuću u jutranjem programu na televiziji Pink recitovala je pesmicu koju je i sama napisala.

Nakon Nataše Maze koja je Vučiću posvetila pesmu, a koja je ubrzo postala viralna hitčina na internetu, sada je na red došla i devojčica koja se na simpatičan način zahvalila predsedniku za sva dobra koja je učinio srpskom narodu.

Da se bolje živi od kako predsednik vodi računa o nama, osetilo je i jedno maleno biće koje pohađa osnovnu školu. Da je talentovala odmah se vidi, jer sem što se pesmica rimuje ona ima i poentu pošto "veruje da će lek doći".

Njen talentat i bolest nisu bili tema ovog jutra na društvenim mrežama, već su ovaj nastup ama baš svi gledali uz drugog ugla i što je najgore, nazivali devojčicu pogrdnim imenima i ismejavali do besvesti.

Pesmica glasi ovako:

"Hvala predsedniku Vučiću, koji je za nas male odlučio da nabavi lek kao od šale. Puno mu hvala, u ime svih nas, koji u tom leku vide spas. Verujem da će lek brzo doći i da ćemo ponovo sve moći. Hvala Vam odavde do neba, lek je sve što nama treba. Da hodamo, učimo, volimo i trčimo, da se ponosite nama, da više ne plače nijedna mama kada ostane sama. Do sada nije bilo nikakavog leka i naša nada u bolje sutra bila je daleka. Zbog svega što radite mnogo Vam hvala, puno sreće i uspeha želi Vam ova grupa mala."

Dete niko nije pohvalio, niti se ikao zapitao treba li novac ovom detetu već su je nazivali malim botom i poltronom:

Svi su odmah osuli paljbu po roditeljima:

Ismejavali su dete sa svih strana, pa su se drznuli, bez imalo srama, da kroz rime objasne šta je dete u stvari:

Oni koji su živelu u doba Tita znaju da se ovo nije dešavalo ni tada, navodno. Ma, kako da ne:

Niko se nije obazirao na poentu pesme niti se pitao o kom "leku" mala govori:

Dežurni samoprozvani psihijatri su već skonatli da je dete neko naterao da dođe u program i odrecituje pesmicu te su za njih i dete i roditelji bolesni, kako su oni iz svoje perspektive zaključili:

Dežurni imači mišljenja očito ne znaju šta je spinalna mišićna atrofija, ali zato se razumeju u zakone, pa su se zabrinuli za "jadno dete" jer su oni prevashodno najbolji roditelji:

Kakva je vaš sud o ovom gestu?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.