OVOM KARDIOLOGU CELA SRBIJA TREBA DA SKINE KAPU: Dario za nepokretne radi ono što NIKO NIJE DO SADA
On želi da pomogne, Foto: Facebook/Stolar Mile

humanost na delu

OVOM KARDIOLOGU CELA SRBIJA TREBA DA SKINE KAPU: Dario za nepokretne radi ono što NIKO NIJE DO SADA

Dok drugi napuštaju i odlaze, on je ostao i želi da pomogne

Objavljeno: 02.11.2018. 11:45h
  • 384

O humanitarnom radu u Srbiji se često piše. Priče o humanosti i volji da pomognemo drugima nailaze na veliki odjek u javnosti. 

Na taj način bodre se i oni koji bi mogli, ali im teba podstreka. Tako je na Fejsbuk stranici Stolar Mile osvanula priča o lavini dobrote koja je pokrenuta i koja ne staje! 

Humanim akcijama u pomoći onima kojima je ona najpotrebnija priključuju se mnogi ljudi. 

Jedan od njih je dr Dario Vraneš, internista kardiolog u Vojnoj bolnici Petrovaradin koji preko volonterskog tima okupljenog oko stolara Mileta želi da radi BESPLATNI pregledi i ultrazvučnu dijagnostiku za nepokretne ili teže pokretne osobe u Novom Sadu ili bližoj okolini!

Kako se navodi, dr Vraneš zbog prirode posla nije u mogućnosti da ode negde dalje od mesta u kom radi, ali svakako ima jaku volju da pomogne. 

Onima kojima je pomoć potrebna on nudi pomoć u vidu UZ dijagnoste i pregleda radi UZ trbuha, UZ srca, UZ krvnih sudova, UZ štitaste žlezde, mokraćne bešike i prostate.

Mnogo je ljudi koji nemaju ni automobil, a kamoli novac da nekome vožnju plate, pa im zato znači da ih jedan doktor i obiđe.  Svi zainteresovani mogu da se jave OVDE, a apeluje se i da se dobrota čoveka voljnog da pomogne ne iskorišćava. 

Dok drugi napuštaju i odlaze, on je ostao i želi da pomogne! 

Zato, kapa dole za dr Vraneša! 

Bonus video: 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media