HIT OGLAS NOVOSAĐANKE POSTAO JE SLAVAN! Iznajmljuje muža za sve one radnje koje žene ne mogu same da obave! (FOTO)
Ovakav oglas zalepljen je odmah pored ponude diplomiranog inžinjera koji drži časove matematike, na jednoj od nekadašnjih uličnih telefonskih govornica, Foto: Novosađanke/Facebook/Printscreen

ma jel' su ozbiljne?

HIT OGLAS NOVOSAĐANKE POSTAO JE SLAVAN! Iznajmljuje muža za sve one radnje koje žene ne mogu same da obave! (FOTO)

Iznajmljuje muža ne bi li došla do dodatnih prihoda

Objavljeno: 21:30h

Ovakav oglas zalepljen je odmah pored ponude diplomiranog inžinjera koji drži časove matematike, na jednoj od nekadašnjih uličnih telefonskih govornica. Imajući u vidu da je fotografija oglasa, naravno završila i na društvenim mrežama, našla se u Fejsbuk grupi “Novosađanke”, te postoji mogućnost da je ona koja je oglas postavila upravo iz tog grada.

Iznajmljujem muža za sve radove po kući i van kuće: haus-majstor (sve opravke), nosač, vozač, šetač, maser. Sve što žene ne mogu same. Nije šala.”

Neko bi rekao da nema toga što žene ne mogu same, ali autorka oglasa ili ne misli tako ili ima dobro smišljenu poslovnu strategiju kako da uposli supruga.

Oglas na telefonskoj govornici
Oglas na telefonskoj govornici foto: Novosađanke/Facebook/Printscreen

Kako je ova žena došla na ideju da iznajmljuje muža, da li mu je to kazna, ili prosto na celu situaciju gledaju kao na legitiman način da njihova porodica dođe do dodatnih prihoda, pokušali smo da saznamo pozivajući navedeni kontak telefon.

Međutim, čuo se samo mehanički glas operatera:

“Nažalost, izabrani broj trenutno nije u funkciji.”

Da li je ovo još jedan propali poslovni poduhvat ili je možda baš dobro krenulo, pa se gospođa supruga predomislila da sve to ne ode predaleko… nažalost ostaće misterija.

Ono što je činjenica, to je da ima onih kojima je potreban majstor, nosač, vozač, šetač i maser u jednoj osobi, dokazuje to što nedostaje barem pet, šest isečaka sa brojem telefona.

Mnogo više nego za, sudeći prema ovoj fotografji, časove matematike.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/DDL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.