KUPI SVOJE PRNJE I GUBI SE Pogledajte kako je direktor Dejli ekspresa u Srbiji poludeo i NASRNUO NA RADNICU (VIDEO)
ena je htela da reklamira paket iz Daily Express-a, direktor je POLUDEO, Foto: Printscreen/facebook

IZGUBIO JE NERVE

KUPI SVOJE PRNJE I GUBI SE Pogledajte kako je direktor Dejli ekspresa u Srbiji poludeo i NASRNUO NA RADNICU (VIDEO)

Ona je pokušavala da objasni problem, ali kako je rekla, došlo je do još većeg kršenja privatnosti

Objavljeno: 16:06h

Jedna nezadovoljna, ali i uplašena korisnica kurirske službe "Daily Express", okačila je snimak na Fejsbuku na kojem se vidi kako zaposleni nasrće na nju.

Ona je napisala kako je u pitanju direktor pomenute kurirske službe.

Incident je nastao jer direktor nije želeo da primi reklamaciju za paket. Kako stoji u tekstu, žena nije potpisala nikakav papir, niti joj je tražena lična karta.

Odgovor nisam dobila osim da "kupim svoje prnje i gubim se sa poseda firme'". Uredno sam ušavši u posed firme dala I.K. vrataru paket, koji je ispisao podatke, pozvao nekog, pa još nekog i pojavio se dotični "direktor", napisala je ona.

Ona je pokušavala da objasni problem, ali kako je rekla, došlo je do još većeg kršenja privatnosti.

- Pokušavajući da objasnim problem i kršenje privatnosti i mog prava je nastao još veći problem. Dotični gospodin "direktor" se veoma iznervirao nakon rečenice da to što su uradili nije po zakonu... Patrola je obavila uviđaj, ja imam samo svoju reč da jednu ružnu reč niti išta mu nisam rekla, osim da su sva pravila prekšena i kad sam želela zvati policiju jer i posle bezobraznog isterivanja (za rukav i vukavši) je nastavio da se vraća i izlazi i napada jer sam uzela telefon da pozovem policiju....ovo je samo deo, da ne bi bilo "pojeo vuk magarca" .... Dal je ovo način primanja reklamacije u Srbiji? Inače, vrat mi je isteglio. Ime i prezime nemam, nalazi se u Mup-u pošto imam utisak da se zataškava sve, želim da podelim svoju subotu i komunikaciju sa direktorom, dodala je.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video:

Espreso intervju, Vuk Jeremić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.