KRISTINA KOVAČ ZARATILA ZBOG LEVIJATANA! Nakon OPTUŽBI da je FAŠISTA, POLUDELA JE! (FOTO)
KRISTINA KOVAČ ZARATILA SA TVITERAŠIMA ZBOG LEVIJATANA, Foto: Fejsbuk, Dragan Kadić

oko za oko

KRISTINA KOVAČ ZARATILA ZBOG LEVIJATANA! Nakon OPTUŽBI da je FAŠISTA, POLUDELA JE! (FOTO)

Pokret "Levijatan" je pretio mladiću samo na osnovu tvrdnji da je trovao životinje, iako o tome ne postoje dokazi. Onda se umešala pevačica

Objavljeno:

Pokret "Levijatan" broji nekoliko muškaraca koji se, kako kažu, zalažu za zaštitu životinja, ali i preko društvenih mreža prete onima koji zlostavljaju životinje da će ih "pronaći" i vratiti im "oko za oko".

Pokret "Levijatan" čine mladići koji svoj identitet od javnosti kriju maskirani u fantomke. Upravo takva fotografija, na kojoj poziraju šestorica istetoviranih mladića u majicama s oznakom "Levijatan" i fantomkama preko glava, glavno je obeležje njihove Fejsbuk stranice.

Jedna od najnovijih pretnji je upućena mladiću s Tvitera koji je zaštitio svoj profil. Njega su podržali određeni tviteraši koji su napisali kako su malograđani skloni da ukazuju poverenje fašistima, aludirajući na Levijatan.

Pokret "Levijatan" je prema navodima pretio mladiću samo na osnovu tvrdnji da je trovao životinje, iako o tome ne postoje dokazi.

Ipak, najveće iznenađenje je bilo kada je pevačica, Kristina Kovač na svom Tviteru stala na stranu Levijatana. Ona je napisala kako smatra da je u pitanju "pokret otpora" koji radi u korist životinja.

- E vidiš, ja se ne slažem. Mislim da je ok takav "pokret otpora" koji radi u korist životinja...Jasno mi je da nije skroz politički korektno, da je ponekad na ivici i marici, ali je meni super što postoje...jer da nema njih, šta, kao, država bi brinula o tome, radila šta oni rade, napisala je Kristina.

Nakon što se izjasnila, mnogi su je napali kako je stala u odbranu fašista od čega se ona odmah ogradila.

Dodala je kako joj je rad Levijatana "super" i kako je u stanju da ga odvoji od njihovih uverenja što mnogi još uvek nisu naučili.

Na kraju je shvatila kakve polemike je izazvala pa je rešila da se ogradi od cele priče.

Inače, pokret "Levijatan" na svom Fejsbuk profilu strogo vodi računa o načinu izražavanja pretnji. Jedna od najoštrijih je ona koja je postavljena 11. oktobra uz fotografiju ubijenog psa: "Slušaj smrade jedan ljudski, ološu. Ne kažemo da ćemo te naći danas, ali sigurno hoćemo, budu uveren u to... Porod ti se zatro. Nisi ni svestan kroz kakav ćeš pakao da prođeš".

Predsednik pokreta "Levijatan" je Pavle Bihali. On na svom Fejsbuk profilu najčešće obavljuje fotografije Luke Bojovića, vođe nasleđenog zemunskog klana koji služi zatvorsku kaznu u Španiji, Radeta Rakonjca, Bojovićevog prijatelja koji je ubijen 2014. godine, i Miljana Vukovića vođe bajkerske grupe "Hells Angels".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.