LEČIM BUBREGE ZA 15 MINUTA: Espreso otkrio OPASNOG PREVARANTA, POLICIJO, sad je red na VAS! (FOTO)
Vraća bubrege u prvobitno stanje, Foto: Profimedia, Društvene mreže

budi bog s nama!

LEČIM BUBREGE ZA 15 MINUTA: Espreso otkrio OPASNOG PREVARANTA, POLICIJO, sad je red na VAS! (FOTO)

Ovaj samozvani bioenergičar je poprilično bio rezervisan

Objavljeno:

Na jednom autobuskom stajalištu spazili smo oglas na kom piše da pomoću velike količine bioenergije vraća bubrege u prvobitno stanje za samo 15 minuta.

Smetnje s mokrenjem (češće mokrenje, pečenje pri mokrenju), bolovi u predelu bešike ili bubrega i promena boje urina prvi su simptomi i znaci bolesti bubrega ili donjeg urinarnog trakta.

Svako do nas bi sigurno pozvao svoj Dom zdravlja i zakazao pregled kod izabranog lekara koji bi nas kasnije uputio na specijalistu ukoliko promene izazovu mnoštvo komplikacija i ostave velike posledice na čitav organizam.

Na jednom autobuskom stajalištu gde je velika koncentracija ljudi obično možete da primetite bandere i obližnje objekte koji su oblepljeni plakatima na kojima se nude razne usluge.

Mi smo odlučili da pozovemo broj sa oglasa i saznamo kako to neko prkosi zvaničnoj medicini.

foto: Društvene mreže

Sa druge strane žice nam se javio muški glas koji slabije čuje, ali i nerazgovetno govori. Pitali smo ga kako može da nam pomogne:

-Ja sam prvu mušteriju imao iz Kruševca. Do sada sam imao njih petoro. Svima sam pomogao. Niko mi se nije vraćao da ponovim kuru - započinje bioenergičar.

Zanimalo nas je kako to za 15 minuta rešava problem sa bubrezima, a zvanična medicina to ne može da uradi godinama:

- Jednostavno, stavim ruku u predelu bubrega i tako 15 minuta. Pacijenta boli nekin 10-ak sekundi. Treba da se izdrži najveći bol tad i onda sve prođe -objašnjava nam straiji gospodin.

Ovaj samozvani bioenergičar je poprilično bio rezervisan za dalji razgovor, pa nam je tek tako zaslupio slušalicu fiksnog telefona, a mi smo ostali zaprepašćeni njegovom izjavom.

Da li biste i vi lečili svoje bubrege kod ovog gopodina, ili biste se obratili svom izabranom lekaru?

Pišite nam u komentarima!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.