KAD BIH BILA PUTINOVA PORTPAROLKA BILO BI MI MNOGO BOLJE: Nada Macura otkriva stvari koje ne znate o njoj! (VIDEO)
Nada Macura je bila gost AMG na Sajmu medija, Foto: Filip Plavčić

GOST ESPRESA NA SAJMU MEDIJA

KAD BIH BILA PUTINOVA PORTPAROLKA BILO BI MI MNOGO BOLJE: Nada Macura otkriva stvari koje ne znate o njoj! (VIDEO)

Macura je našim čitaocima poručila kako da vode zdrav i dug život

Objavljeno:

Bivši portparol Hitne pomoći, kardiolog Nada Macura bila je gost štanda Adria Media Group i najbrže rastućeg portala u Srbiji i regionu Espreso.co.rs na Sajmu medija.

Samo za naše čitaoce i gledaoce dala je tri saveta za zdrav i dug život.

- Umerenost, porodica, jako je bitno biti u okruženju ljudi koji su pozitivni, pravilna ishrana i dobar san. To je ono što bih ja preporučila. Dobar san uvek je vrednost utoliko što ćemo biti efektivniji na poslu, i što ćemo imati bolji imunitet.

A na pitanje da li joj nedostaje prethodni posao, portparola Hitne pomoći, Macura nam je rekla da je "portparol" samo jedna funkcija.

- Ja sam inače kardiolog, i meni to ne nedostaje jer se ja i dalje time bavim. Ja razgovaram s ljudima koji su u gradskom prevozu, na pijaci, u prodavnici, pitaju me za savet. U svakom slučaju posao portparola mi ne nedostaje. Naravno, kad bih bila Putinova portparolka, možda bi mi bilo mnogo bolje. Šalim se naravno, bio je to naporan posao, ne znam ko će me naslediti u tom poslu, ali taj koji radi mora 24 časa da drži otvoren telefon, za sve slučajeve. Ja i ovako, iako nisam u Hitnoj pomoći, saznam prva sve događaje koji su vezani za problematiku koju rešava urgentna medicina - rekla nam je Macura.

Bonus video:

Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.