OLUJNI VETAR U VRANJU RUŠIO SVE PRED SOBOM: Čupao kablove, rušio bandere, napravio veliki haos! (FOTO)
Jako nevreme zahvatilo je šire područje Vranja, sinoć nakon 19 časova, zbog čega je komunalna policija imala pune ruke posla, Foto: Facebook

STRAŠNO nevreme

OLUJNI VETAR U VRANJU RUŠIO SVE PRED SOBOM: Čupao kablove, rušio bandere, napravio veliki haos! (FOTO)

Osim bandera, oluja je kidala električne kablove, padale su svetleće reklame, a jedna ulica bila je blokirana za saobraćaj jer je jak vetar sa kamiona oborio ceradu sa metalnom konstrukcijom...

Objavljeno:

Jako nevreme zahvatilo je šire područje Vranja, sinoć nakon 19 časova, zbog čega je komunalna policija imala pune ruke posla. Čak tri bandere pale su tokom večeri, zbog čega je bila ugrožena bezbednost građana.

Kako je izvestila Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja preko svog Fejsbuk naloga, osim bandera, oluja je kidala električne kablove, padale su svetleće reklame, a jedna ulica bila je blokirana za saobraćaj jer je jak vetar sa kamiona oborio ceradu sa metalnom konstrukcijom.

"Udari vetra dostizali su jačinu i do 20 metara u sekundi, a pripadnici Komunalne policije su za samo pola sata primili preko 30 prijava građana. Patrole su izašle na teren uz stalnu komunikaciju sa nadležnim državnim i gradskim javnim preduzećima. Po svim najkritičnijim prijavama koje su bile potencijalna opasnost za bezbednost sugrađana postupilo se do 21.25 časova, a u ovom vremenskom intervalu su na tri lokacije pale ulične bandere", navodi se u ovoj Fejsbuk objavi.

Dodaju i da je na sedam lokacija bilo pokidanih kablova, a na pet lokacija su pale svetleće reklame. Vetar je podigao sa jednog kamiona ceradu sa metalnom konstrukcijom i blokirao nakratko jednu ulicu.

Obilaskom lokacija tokom jutra, pripadnici Komunalne policije će imati kompletan uvid u posledice nevremena, zaključuje se na Fejsbuk profilu Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.