BIZARAN SLUČAJ U NIŠU: Beba zaglavila glavu u adapteru za WC šolju!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SVE SE DOBRO ZAVRŠILO

BIZARAN SLUČAJ U NIŠU: Beba zaglavila glavu u adapteru za WC šolju!

Nesvakidašnji događaj desio se u sredu ujutro dok se dete igralo u svom stanu

Objavljeno: 19:06h

Igrajući se adapterom za WC šolju, dvogodišnja devojčica iz Niša zaglavila je glavu kroz uzani otvor, nakon čega su angažovani i vatrogasci i Hitna pomoć, javili su danas mediji.

Nesvakidašnji događaj desio se u sredu ujutro dok se dete igralo u svom stanu.

Kada su roditelji posle nekoliko minuta videli šta se dogodilo pokušali su da skinu adapter koji je detetu visio oko vrata, ali nisu uspeli.

Tako uspaničeni, pozvali su najpre vatrogasce, ali kako oni nisu smeli da skidaju plastični dodatak s glave deteta, u pomoć su pozvali Hitnu pomoć.

U "spasavanje" je krenula dvočlana ekipa – doktor i tehničar Aleksandar Stanisavljević koji je, kažu u Hitnoj, u dva poteza skinuo detetu adapter s glave.

Devojčica je prošla bez ikakvih povreda, ističu oni i dodaju i da je od pomoći bilo to što je dete bilo mirno i staloženo i nije bilo u panici.

"Znali smo da postoji način da adapter izvučemo, jer kako ga je dete navuklo, sigunro može i da se izvuče. Dok je naš tehničar to pokušavao, devojčica je bila mirna i sarađivala je lepo. Videla je da se nešto desilo i da mora da sačeka pomoć. Bila je zlatna zaista", prepričavaju u niškoj Hitnoj pomoći nesvakidašnji događaj.

BONUS VIDEO: Vojislav Šešelj na sajmu knjiga priča za Espreso!

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.