ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Posetite naš štand i proverite zašto smo najveća medijska grupacija na Balkanu
AMG štand se nalazi u centralnom delu hale 3, Foto: AMG

sajam medija

ADRIA MEDIA GROUP NA SAJMU MEDIJA: Posetite naš štand i proverite zašto smo najveća medijska grupacija na Balkanu

Današnji gosti portala Espreso.co.rs u Hali 3 su Branko Ružić, Muamer Zukorlić i Petar Janjatović

Objavljeno:

Od srede 24. oktobra, do nedelje 28. oktobra Adria Media Group učestvuje na četvrtom Sajmu medija, koji će se održati u Hali 3 Beogradskog sajma.

AMG štand se nalazi u centralnom delu hale, a mi ćemo vam s ponosom predstaviti našu kompaniju, kao i sva njena izdanja i pokazati vam zbog čega smo najbolji.

Današnji gosti portala Espreso.co.rs na Sajmu medija na štandu Adria Medija Grupe su ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i predsednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik Muamer Zukorlić. Sa njima ćemo uraditi intervjue za naš najbrže rastući portal u Srbiji i regionu

Pored toga, naš gost će biti rok kritičar Petar Janjatović, s kojim ćemo razgovarati o mestu kulture u medijima danas. Gostovanje će se odigrati u 14:45.

Za kraj prvog dana sajma, očekuje vas aktuelni dobitnik NIN-ove nagrade za najbolji roman godine, Dejan Atanacković. Gostovanje renomiranog pisca planirano je za 16:30.

Program u Hali 3
Program u Hali 3 foto: AMG

Očekuje vas dobar provod uz mnogo poznatih gostiju iz sveta politike, estrade, sporta i kulture, a bićete u prilici i da se posavetujete sa priznatim lekarima, trenerima i lajf koučing stručnjacima.

Pozivamo vas da nam se pridružite i provedete kvalitetno vreme sa nama! Vidimo se na Sajmu medija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.