OVAJ VIDEO SNIMAK MORATE POGLEDATI! Imamo najbolji mogući razlog da to uradite ODMAH! (VIDEO)
Tatjana Marković Topalović, Foto: Printscreen/youtube

NAJBOLJA NA SVETU

OVAJ VIDEO SNIMAK MORATE POGLEDATI! Imamo najbolji mogući razlog da to uradite ODMAH! (VIDEO)

Tatjanina popularnost raste, i čini se da najbolju nastavnicu bodri cela Srbija!

Objavljeno:

Predstavnike Srbije za prestižno takmičenje "National Teacher Prize", koje za cilj ima da pronađe najboljeg nastavnika sveta, izabralo je neprofitno nevladino Udruženje za podsticanje preduzetništva "Živojin Mišić", koje je nacionalni partner Fondacije "Varki".

Kandidati za ovo takmičenje su Tatjana Marković Topalović, profesor fizike iz Šapca, Katarina Veljković, profesor informatike iz Kragujevca i Dragan Kuveljić, učitelj iz Prijepolja, saopštilo je Udruženje.

Odluku da će oni Srbiju predstavljati u trci za titulu za najboljeg nastavnika sveta doneo je žiri nacionalnog takmičenja, a uručena su im priznanja na svečanosti u Privrednoj komori Srbije.

- Ako bih mogla negde sebe da definišem, onda mislim da sam u stalnom istraživanju za sigurnim putem koji dolazi do dece 21. veka - kaže Tatjana Marković Topalović. Učenicima je omiljena, kao i u Društvu ljubitelja fizike "Fiziks" čiji je osnovač. Za mališane koncipirala je letnju školu nauke. Čak dva puta boravila je u Cernu na poziv svetski priznatih naučnika. Već 26 godina u tri šabačke škole ispratila je 4.500 učenika i uvek spremna za nove naučne izazove. Profesorka Tanja je i promoterka nauke u Mačvi i koordinator je projekta "Zasuči rukave". Trenutno privodi kraju doktorat iz Metodike nastave fizike.

foto: Printscreen Youtube

Upravo je nastavnica Tatjana prikupila simpatije Tviteraša, pa se na ovoj društvenoj mreži napravio pravi apel. Tako je jedan od tvitova u kom se promovišu najbolji nastavnici Srbije, na čelu sa Tatjanom, šerovan sa porukom:

- Nisam uticajna ali molim vas koji jeste da podelite ovaj snimak...za najbolju nastavnicu na svetu. Potrebno joj je deset hiljada pregleda. Za sada ima tri hiljade. Hvala!

Video snimak prikupio je već više od 5.000 pregleda. Tatjanina popularnost raste, i čini se da najbolju nastavnicu bodri cela Srbija!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.