MEDICINSKA SESTRA PUŠI ZA ŠALTEROM! Nakon što je isplivao SNIMAK, oglasili se iz KLINIČKOG CENTRA (VIDEO)
Medicinska sestra puši za šalterom, Foto: Printscreen/facebook

NOVI SKANDAL

MEDICINSKA SESTRA PUŠI ZA ŠALTEROM! Nakon što je isplivao SNIMAK, oglasili se iz KLINIČKOG CENTRA (VIDEO)

Ona to radi naočigled svih i uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo

Objavljeno:

Još jedan skandalozan video iz Kragujevca pojavio se na društvenim mrežama.

Snimak je iz čekaonice Kliničkog centra Kragujevac, a na njemu se jasno vidi da sestra koja radi na prijemu pacijenata puši cigaretu dok čeka da neko priđe šalteru.

Ona to radi naočigled svih i uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo.

Iz ove zdravstvene ustanove saopštili su da su protiv zaposlene radnice pokrenute odgovarajuće disciplinske mere. Dodaju da je službenica na snimku dugogodišnji korisnik elekstronskih cigareta i postavljaju pitanje zašto se snimak tek sada pojavio u javnosti, kada je, kako kažu, nastao još u junu ove godine.

Naime, iz ove zdravstvene ustanove saopštili su da su protiv zaposlene radnice pokrenute odgovarajuće disciplinske mere.

Dodaju da je službenica na snimku dugogodišnji korisnik elekstronskih cigareta i postavljaju pitanje zašto se snimak tek sada pojavio u javnosti, kada je, kako kažu, nastao još u junu ove godine.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.