AKO RADITE GLASNO ONE STVARI U STANU, PLATIĆETE 10.000 DINARA! Novi zakon je za mnoge SKANDALOZAN, Srbi pobesneli!
Glasan seks, Foto: Profimedia

KOME SE OVO JOŠ DOPADA?

AKO RADITE GLASNO ONE STVARI U STANU, PLATIĆETE 10.000 DINARA! Novi zakon je za mnoge SKANDALOZAN, Srbi pobesneli!

I tako dok su neki apsolutno saglasni sa ovim zakonom jer kako kažu, glasno vođenje ljubavi narušava javni red i mir, drugi smatraju da im se narušava sloboda

Objavljeno: 20:12h

Srpska policija uskoro kreće u lov na ljubavne parove i švalere koji imaju seks na javnom mestu.

Svi oni koji budu uhvaćeni na delu platiće kaznu od minimalnih 5.000, pa do maksimalnih 150.000 dinara, u zavisnosti od toga koliko svojim seksanjem remete javni red i mir.

Primera radi, ko bude uhvaćen da vodi ljubav u kolima na parkingu, platiće do 20.000 dinara, a ko one stvari radi na ulici, naočigled prolaznika, mogao bi da bude kažnjen čak 150.000 dinara. Prijave će se pisati i parovima koji suviše glasno vode ljubav u sopstvenom stanu, a kazne za taj prekršaj iznosiće od 5.000 do 10.000 dinara.

Nakon što je ova informacija dospela u javnost, mišljenja građana su podeljena. I tako dok su neki apsolutno saglasni sa ovim zakonom jer kako kažu, glasno vođenje ljubavi narušava javni red i mir, drugi smatraju da im se narušava sloboda.

Tako je ova informacija povod za šalu i ironiju na društvenim mrežama.

Jedan od verovatno najoriginalnijih Tvitova nasmejao je široke narodne mase, ukazavši na mnoge društvene probleme.

- Suviše glasan seks u stanu će da vas košta i do 10.000 dinara Policija, otvaraj! Izvol'te? Suviše ste se glasno seksali, 10.000 Nismo, tukli smo se Onda ok, samo bez je*anja, u redu? U redu

Naravno, kako to obično i biva, mnogi tvitreaši sada koriste humor i ironiju kako bi se "uhvatili u koštac" sa ovim zakonom koji ih toliko "ugrožava".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.