NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI! Dok ovo ČITATE, Dragana (14) trpi NESNOSNE BOLOVE ZBOG TUMORA NA MOZGU (FOTO)
Dragana (14) je bila veselo dete, a sada se bori za život, Foto: Printscreen/facebook

BUDIMO HUMANI

NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI! Dok ovo ČITATE, Dragana (14) trpi NESNOSNE BOLOVE ZBOG TUMORA NA MOZGU (FOTO)

Leva noga i ruka su joj delimično nepokretne i svakodnevno trpi jake bolove u celom telu. Draganina porodica sakuplja 200.000 evra, za operaciju u Parizu i potrebna im je pomoć!

Objavljeno: 27.10.2018. 11:36h
  • 1.4k

Dragana Antić koja ima četrnaest godina operisana je tri puta i imala je 33 radio i hemioterapije.
 

Ova hrabra devojčica je obolela od opake bolesti, tumora na mozgu i sada joj je život u opasnosti. Njoj tek predstoji borba i nastavak lečenja za koje joj je potreban novac koji nema.

Dok čitate ovu objavu ona trpi nesnosne bolove, ne jede i ne komunicira.

Draganin broj je 556, i možete ga poslati na 3030.

Dragana Antić
Dragana Antić foto: Printscreen/facebook

Novac za pomoć Dragani prikuplja Fondacija "Budi human", a apel za pomoć upućen je i putem društvenih mreža, gde je naglašena hitnost situacije u kojoj se nalazi devojčica.

Dragana Antić
Dragana Antić foto: Printscreen/facebook

- Sada, dok čitate ovu objavu, Dragana trpi nesnosne bolove, ne jede i ne komunicira. To su posledice treće operacije. Za razliku od prve dve, posle treće je i životno ugrožena. Vreme za Draganu ne radi, ali možemo mi da uradimo samo jednu sitnicu, da pošaljemo SMS 556 na 3030", navedeno je u obavaštenju koje je objavila Sanja Ignjatović, drugarica Draganine majke.

Ona je napomenula da je Draganu poznavala još dok je bila zdravo i veselo dete, koje je nizalo uspehe u školi i pevanju. Tačna dijagnoza bolesti koja je ugrozila život devojčice glasi tumor glioblastom, giganstocellulare WHO gradus IV, a hitnost brze reakcije i pomoći je bez presedana.

Njoj se nakon poslednje operacije u avgustu 2018. godine, stanje značajno pogoršalo - slabo jede, ne komunicira. Leva noga i ruka su delimično nepokretne i svakodnevno trpi jake bolove u celom telu. Draganina porodica sakuplja 200.000 evra, za operaciju u Parizu i potrebna im je pomoć.

Podsećamo, Dragani je potrebno 200.000 evra za lečenje, za jedan dan poslato je 22.095 poruka čime je prikupljeno 37 500 evra, a povodom toga oglasila se i Ignjatović koja se zahvalila narodu.

 

"Zahvaljujući velikom broju deljenja informacije na društvenim mrežava, sredstva se brzo prikupljaju", napisala je Sanja i zamolila ljude da nastave istim tempom kako bi predviđena suma bila prikupljena u što kraćem roku.

Ukoliko ste u mogućnosti, Dragani možete pomoći uplatom na neki od navedenih računa:

Dinarski račun 160-516439-43

Devizni: 00-540-0004217.2

IBAN broj: RS35160005400004217269

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 

Pomozimo Dragani! Upišimo 556 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media