GULJBEHAR PRETE JER NIJE SRPKINJA! Ova žena iz dana u dan STRAHUJE ZA ŽIVOT, Srbijo spreči ove monstrume
Jezive pretnje dobija Guljbehar Šabović na društvenim mrežama, Foto: printscreen twitter

OVO NIJE PRIHVATLJIVO

GULJBEHAR PRETE JER NIJE SRPKINJA! Ova žena iz dana u dan STRAHUJE ZA ŽIVOT, Srbijo spreči ove monstrume

Ovo je samo kap u moru onog sto je meni bilo namenjeno, rekla je Šabovićeva

Objavljeno:

Guljbehar Šabović, učesnica konferencije u Rambujeu u svojstvu pripadnika turske manjine na Kosovu i borac za ljudska i manjinska prava u Srbiji našla se ovih dana na udaru jezivog govora mržnje.

Ona je, naime na svom tviteru objavila salve uvreda koje iz dana u dan dobija, a neke su toliko zastrašujuće da joj se čak preti i likvidacijom!

"Ovo je samo kap u moru onog sto je meni bilo namenjeno. Hvala svima. Ovde nije imalo potrebe braniti mene (znam ja to dobro i sama) već pravo na slobodno mišljenje i suprostviti se zlu koje se zove "govor mržnje". Da završimo i sa ovim ciklusom #IdemoDalje", napisala je Šabovićeva na Tvirteru, nakon serije zastrašujućih pretnji koje su upućene njoj.

"Ako je Turčin krvav do lakata Guljbehar mora biti do ramena", glasi jedna od poruka upućena Šabovićevoj na Tviteru.

Nakon jezivih pretnji koje iz dana u dan dobija ova žena, mnogi tviteraši pozivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić, ministra policije Nebojšu Stefanovića, pa čak i turskog predsednika Erdogana da uzmu u zaštitu Guljbehar i da reaguju na govor mržnje.

"Vidim ova dva dana se patriote okomile na Guljbehar, utrkuju se iz koga će ono najcrnje isplivati. Svima puna usta Kosova i srpstva, čojstva i junaštva, a šutiraju ženu jer je druge nacije.Tad čovek shvati zasto su nas bombardovali, i zasto su nas ogradili žicom,i zasto smo na dnu", glasi jedan tvit podrške Šabovićevoj.

Guljbehar je rođena 1958. godine u Kosovskoj Mitrovici, završila je Pravni fakultet, bila je vršilac dužnosti sekretara pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, kulturu i nauku AP Kosova i Metohije.

Pogledajte još neke jezive pretnje upućene ovoj ženi:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.