BOROMIROVE BARIKADE OD KAMIONČIĆA PONOVO SPREČILE IZVRŠITELJE! Bez NAJAVE su hteli da isele Tatjanu i njenog sina!
Izvršitelji su bez NAJAVE hteli da isele Tatjanu i njenog maloletnog sina, Foto: Filip Plavčić, Združena akcija Krov nad glavom

bez krova niko!

BOROMIROVE BARIKADE OD KAMIONČIĆA PONOVO SPREČILE IZVRŠITELJE! Bez NAJAVE su hteli da isele Tatjanu i njenog sina!

Pretnja izvršitelja da će se bez najave pojaviti ispred doma Tatjane Aničić i njenog sinčića, obistinila se!

Objavljeno: 11:11h
Jelena Jovanović

Posle gotovo nedelju dana života u neizvesnosti, kao i isto toliko besanih noći, pretnja izvršitelja da će se bez najave pojaviti pred vratima doma Tatjane Aničić i njenog sedmogodišnjeg sinčića, obistinila se.

foto: Združena akcija Krov nad glavom

Nasuprot njih su aktivisti i aktivistkinje Združene akcije Krov nad glavom, kao i građani i građanke, koji su se okupili, kao i cele prethodne nedelje, od ranih jutranjih časova, u ulici Visokog Stevana 54 na Dorćolu, kako bi solidarno odbranili dom majke i sina od pokušaja prinudnog izvršitelja da ih liši jedinog krova nad glavom.

Pogledajte video:

Podsećamo da je Tatjana stan kupila i uredno platila 2007. godine. Osam godina kasnije na vratima joj se pojavio izvršitelj i rekao da mora da se iseli, na osnovu sudske presude u sporu između prethodnih vlasnika njenog stana.

foto: Filip Plavčić

Tatjana do tog trenutka nije ni znala da se postupak pred sudom uopšte vodio, tako da nije imala priliku da iznese dokaze kojima bi sprečila da bivši vlasnici njenog stana rešavaju svoj međusobni spor na njenu štetu.

Izvršitelj je prilikom prvog pokušaja iseljenja rekao Tatjani da on zapravo iseljava jedno od bivših vlasnika njenog stana, a da su Tatjana i njen sin u tom postupku samo "treća lica" od kojih stan treba isprazniti.

Ona u stanu živi sa njenim maloletnim sinom Boromirom koji je za pokušaj prošlog izbacivanja napravio sopstvene barikade od kamiončića jer je na taj način mislio da može da spreči izvršitelje da isele, kako nam je tada rekao, mamu i njega.

Mali Boromir
Mali Boromir foto: Filip Plavčić

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.