AUTOLAKIRER IPAK NEĆE BITI ČLAN UO NIŠKE BIBLIOTEKE: U poslednji čas sprečena velika bruka
Odbornička grupa Seljačke stranke jedinjena je za medije izjavila  da će povući  predlog, Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

povučen predlog

AUTOLAKIRER IPAK NEĆE BITI ČLAN UO NIŠKE BIBLIOTEKE: U poslednji čas sprečena velika bruka

Danas je trebalo da ovi kandidati i formalno budu imenovani na sednici Skupštine grada, ali se od toga odustalo

Objavljeno:

U Upravni odbor Narodne biblioteke "Stevan Sremac" u Nišu trebalo je da uđe auto-lakirer, firmopisac i saobraćajni tehničar Dragan Mirković koji je predložen od strane vladajuće koalicije.

Ova vest je naišla na negodovanje u javnosti, a Radmila Popović jedini opozicioni član Odbora za imenovanje se jedina usprotivila ovom predlogu te je za nju njegovo povlačenje bilo očekivano.

Odbornička grupa Seljačke stranke jedinjena je za medije izjavila da će povući predlog da u Upravni odbor Narodne biblioteke "Stevan Sremac" u Nišu uđe autolakirer i firmopisac Dragan Mirković te da istu funkciju ali u Narodnom muzeju zauzme sanitarni inženjer Nemanja Nikolić.

Podsećamo, Mirković je u biografiji, podeljenoj odbornicima, naveo da radi u Niš ekspresu 18 godina, da mu je trenutno radno mesto auto-lakirer i firmopisac, da ima licencu za “vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja”, a da je po obrazovanju saobraćajno-pogonski tehničar i mehaničar za duvanske mašine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.