NIJEDAN ZAHTEV ZA LEČENJE DECE NIJE ODBAČEN, SVE JE LAŽ: Oglasili se lekari iz budžetskog fonda za lečenje dece
Lekari izdali saopštenje o lečenju dece u inostranstvu, Foto: Profimedia

progovorili

NIJEDAN ZAHTEV ZA LEČENJE DECE NIJE ODBAČEN, SVE JE LAŽ: Oglasili se lekari iz budžetskog fonda za lečenje dece

"Već duže vreme slušamo i gledamo kako se jedan plemeniti i nimalo lak rad stavlja na stub srama"

Objavljeno:

Nijedan pacijent s potpunom dokumentacijom koji se obratio Budžetskom fondu za lečenje u inostranstvu nije odbijen, saopštili su lekari koji učestvuju u radu tog fonda, i dodali da je cilj pojedinaca da se lečenje dece u inostranstvu politizuje.

- Već duže vreme slušamo i gledamo kako se jedan plemeniti i nimalo lak rad stavlja na stub srama od strane ljudi koji su najmanje pozvani da pričaju na temu lečenja dece. Prećutkivali smo mnoge prizemne i našoj profesiji nedostojne komentare, želeći samo da zaštitimo svu tu decu i njihove porodice, ali i naš rad, od bespotrebne politizacije - navodi se u saopštenju.

- Kao članovi lekarske komisije želimo da poručimo da nećemo dopustiti da o lečenju dece govore nestručni i oni koji ne iznose prave činjenice, već obmanjuju javnost.

Saopštenje su potpisali doc. dr Siniša Dučić, prof. dr Dejan Škorić, dr Goran Vukomanović, prof. dr Vladislav Vukomanović, doc. dr Radoje Simić, prof. dr Aleksandar Sretenović, prof. dr Ljiljana Vujotić, prof. dr Svetozar Putnik i prof. dr Danica Grujičić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.