NOVAK JE ODRASTAO SA REKETOM U RUKAMA, A MOJ UNUK TRAŽI OD DEKE SAMO JEDNO! Karića DRMNULE emocije!
Bogoljub Karic podelio objavu koja je iznenadila mnoge, Foto: Printscreen/TV Pink

SVAKA ČAST!

NOVAK JE ODRASTAO SA REKETOM U RUKAMA, A MOJ UNUK TRAŽI OD DEKE SAMO JEDNO! Karića DRMNULE emocije!

Poznati biznismen Bogoljub Karić podelio je sa svima objavu koja je iznenadila mnoge...

Objavljeno:

Poznati biznismen Bogoljub Karić podelio je sa svima objavu koja je iznenadila mnoge, a u kojoj ističe koliko mu je bitna porodica i koliko joj je privržen.

Bogoljub Karić
Bogoljub Karić foto: Profimedia

- Dragi moji, naš unuk Viktor iako ima samo 3 godine, traži da ga deka sa tatom vodi na fudbal. Stariji unuci Lazar i Luka treniraju fudbal, a on želi da radi sve ono što rade i oni. Deca sa zadovoljstvom oponašaju starije, a mi treba da im damo pravi primer. Ako vas kopiraju, neka kopiraju ono najbolje od vas, a to je sport, zdrav život, vrednost, istrajnost, upornost. Deca od malih nogu i stvaraju ljubav prema sportu ili prema određenom zanimanju. Neka deca od malena imaju san da postanu piloti, doktori, sportisti, a mnogi to na kraju i budi, pravi primer za to je naš Novak Đoković koji je odrastao sa reketom u rukama, maštao da bude broj 1. na svetu i na kraju to i ostvario - naveo je Bogoljub Karić na Fejsbuku, uz sliku sa unukom.

Bogoljub Karić sa svojim unukom
Bogoljub Karić sa svojim unukom foto: Printscreen/facebook

- Najveći uspeh za mene nisu projekti od deset miliona kvadratnih metara, vredni milijarde dolara, već zlatni temelj porodice Karić, sloga, ljubav, bratstvo. Na svaki poziv mojih unuka ću se odazvati, posvetiću se njihovim željama. To je moj najveći uspeh - rekao je Bogoljub.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.