AUTO-LAKIRER U UPRAVNOM ODBORU NARODNE BIBLIOTEKE! Ne, nije vic, ovo je stvarno i dešava se u Srbiji
Foto: nbss.rs

RASPODELA FOTELJA

AUTO-LAKIRER U UPRAVNOM ODBORU NARODNE BIBLIOTEKE! Ne, nije vic, ovo je stvarno i dešava se u Srbiji

Grad Niš je na nogama zbog ovakvog predloga

Objavljeno:

Saobraćajni tehničar po obrazovanju, auto-lakirer i firmopisac Dragan Mirković, kako mu piše u biografiji, predložen je za novog člana Upravnog odbora Narodne biblioteke Stevan Sremac u Nišu.

Mirković je predlog Odborničke grupe Pokret socijalista - Ujedinjena seljačka stranka, vladajuća koalicija ga je podržala na Odboru za imenovanja, a opozicija tvrdi da se ovim degradira niška kultura. Za UO Muzeja predložen je sanitarni inženjer Nemanja Nikolić, takođe ispred PS-USS.

Mirković je u biografiji, podeljenoj odbornicima, naveo da radi u Niš ekspresu 18 godina, da mu je trenutno radno mesto auto-lakirer i firmopisac, da ima licencu za “vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja”, a da je po obrazovanju saobraćajno-pogonski tehničar i mehaničar za duvanske mašine.

Dok je šef Odborničke grupe PS-USS Dobrivoje Ljujić kandidaturu Nikolića i branio, Mirkovićeve se nije direktno dotakao.

Iako su na Odboru za imenovanja podigli ruku za Mirkovića, predsednik Odbora Ivan Jovanović iz SNS i odbornik SPS Slavoljub Vlajković nisu preterano komentarisali izbor Mirkovića, prebacujući odgovornost na koalicionog partnera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.