KRETENI, MALTRETIRATE RODITELJE DECE KOJA SE LEČE, VAS TREBA HOSPITALIZOVATI: Sergej odgovorio na napade medija!
Foto: Fonet

DOKLE VIŠE?

KRETENI, MALTRETIRATE RODITELJE DECE KOJA SE LEČE, VAS TREBA HOSPITALIZOVATI: Sergej odgovorio na napade medija!

Sergej Trifunović se ponovo oglasio

Objavljeno:

Sergej Trifunović se opet oglasio na društvenoj mreži Tviter, i reagovao na natpise medija o načinu funkcionisanja njegovog humanitarnog fonda "Podrži život".

Glumac je napisao da "da bi bilo humano da neko iz države veže M. Lađevića, S. Milovanovića, Anu Marković, Miljanu Leskovac, Goxyja i Gagu, jer oni uporno maltretiraju roditelje dece koja se leče i nemaju pametnija posla", kao i da "oni trebaju da se hospitalizuju".

Na snimku se jasno vidi majka koja je u bolnici u Turskoj sa svojim detetom i koja jasno poručuje da ratove koji novinari vode sa Sergejom, vode isključivo sa njim, a da roditelje ne upliću u sve to. Da dokazi postoje i da prestau više sa podizanjem hajke.

- Dobar dan obraćam se čelnicima novina "Telegraf" , evo kao što vidite Anđela je u Adžibademu, u bolnici Adžibadem u Turskoj. Ovo što pišete da sam ja dala izjavu za novine da moje dete nema lečenje i da moje dete čeka lečenje, baš ste se grdno prevarili, jer kako vidite moje dete i te kako ima lečenje i moje dete je u i te kako dobroj bolnici i sve to zahvaljujući gospodinu Sergeju Trifunoviću koga ovom prilikom pozdravljam kao i moja ćerka. Veliki pozdrav i za čelnike fondacije "Podrži život" to su Katarina i gospodin Ratomir. Tako da molim vas prestanite sa tom hajkom protiv Sergeja što se mene tiče, da uzimate mene u usta. Sve što imate rešite sa njim. Nemojte preko nas kojima on jako pomaže, on našoj deci i te kako pomaže, tako da prestanite više da dižete tu hajku i da stavljate sebe u prvi plan. Vaše ratove vodite sami, nemojte nas roditelje uplitati u to jer kao što vidite dokazi postoje, jako je jadno to što radite. Prijatno.

Podsećamo, protiv glumca Sergeja Trifunovića i njegove fondacije "Podrži život" podneta je krivična prijava za delo prevare. Krivičnu prijavu podneo je Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost.

Nakon pisanja jednog lista da je novac za lečenje dece zloupotrebljen u humanitarnoj organizaciji "Podrži život", ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je u Skupštini Srbije da će od nadležnih tražiti da sprovedu kontrolu trošenja novca.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.