NOVAK ĐOKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: U jednoj rečenici otkrio nam je svoju FORMULU USPEHA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

STVARNO KRALJ

NOVAK ĐOKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: U jednoj rečenici otkrio nam je svoju FORMULU USPEHA! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najboljih tenisera svih vremena podržao je suprugu Jelenu u veoma važnoj stvari za Srbiju

Objavljeno: 09:57h
Darko Zlojutro

Jedan od najboljih tenisera sveta u istoriji i srpski reket broj jedan Novak Đoković za Espreso.co.rs otkriva koja je tajna njegovog uspeha.

Nole je još jednom svima pokazao koliko mu je važna podrška porodice u životu kad se pojavio na Konferenciji o preduzetništvu u organizaciji Privredne komore Srbije i Fondacije Novak Đoković.

Iako nije bio najavljen, on je bio tu kako bi podržao suprugu Jelenu u važnoj stvari za nju, ali i za Srbiju.

Odmah na izlasku iz kola Nole i Jelena su se karakteristično pozdravili pesnicom o pesnicu, baš kao što to rade ortaci iz kraja, a širok osmeh na Jeleninom licu takođe je odavao koliko joj znači podrška.

Odmah s vrata Đoković je rekao da "je tu zbog Jelene i da je to tema" i obukao majicu s logom konferencije na kojoj su govorili njegova supruga i Mikela Magaš, najbolja evropska inovatorka za 2017. godinu.

Jelena Đoković, direktorka magazina Original i globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, pre same konferencije imala je šta da poruči mladim ljudima koji kreću u posao.

1 / 9 Foto: Filip Plavčić

- Mlade treba uvek podržavati jer su oni naša budućnost. Na osnovu podrške koju dobiju zadržavaju se u zemlji i dajemo im mogućnost da ovu zemlju poboljšaju. Ako im tu priliku ne damo, ima zaista puno drugih zemalja gde oni jako rado odlaze u želji da se dokažu. Preduzetništvo je jako bitna tema, jer našoj zemlji znači da imamo puno malih i srednjih preduzeća, to su preduzeća koji menjaju taj naš mikro svet. Uostalom, mnogo je lakše da uz mala preduzeća ostanemo autentični i dosledni svojim vrednostima. Ono što sam otkrila kod naših preduzetnika jeste hrabrost da budu svoji, autentični i da sprovedu tu svoju ideju do kraja i ako možda, naše okruženje nije toliko ohrabrujuće bilo do sada - rekla je Jelena i dodala:

- Ideja magazina "Original" jeste da osnaži sve one koji žele da preuzmu inicijativu, da podeli primere, jer se najbolje uči iz iskustva i, na kraju, da podrži sve one koji rade dobre stvari na dobar način.

Novak je sve to strpljivo gledao iz prvih redova, iskoristili smo priliku da mu priđemo, slikamo se s njim i da mu postavimo jedno pitanje.

foto: Filip Plavčić

Nole, koji je recept za uspeh?

- Samo da se veruje - bio je kratak ali jasan najbolji srpski teniser.

Ostaje nam samo da ga poslušamo.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.