JELENA MILIĆ RASPLAKALA VODITELJKU HEPIJA KOJA JE NAPUSTILA PROGRAM: Pomenula joj MALOLETNO DETE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TV Happy

HAOS!

JELENA MILIĆ RASPLAKALA VODITELJKU HEPIJA KOJA JE NAPUSTILA PROGRAM: Pomenula joj MALOLETNO DETE! (VIDEO)

Vrhunac je bio kada je vidno iznervirana, voditeljka Happy televizije napustila studio pre završetka razgovora sa gošćom...

Objavljeno: 11:30h

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" na televiziji Hepi,nastao je pravi haos i to kada je došlo do sukoba između analitičarke Jelene Milić i voditeljke Irine Vukotić. Čim je emisija započela, Milićaka je krenula sa oštrim stavom, pa je napala voditeljku Irinu.

Očigledno, direktorki CEAS-a nije se svideo način na koji je novinarka Happy televizije vodila razgovor sa Vojislavom Šešeljem u ranijim emisijama pa je direktno optužila Irinu da nije stala u njenu zaštitu kada je lider radikala izjavio da Jelena Milić ima picajzle.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Milićka je toliko pobesnela da je u sam razgovor uključila i Irininu maloletnu ćerku. Vrhunac je bio kada je vidno iznervirana, voditeljka Happy televizije napustila je studio pre završetka razgovora sa gošćom.

- Irina, vi imate ćerku, kako ćete se vi osećati kad neko u javnosti za vas kaže "vi imate picajze, a vi sedite mrtva ladna u studiju i na to ne reagujete. Znate Irina, to nije prijatno - rekla je Jelena Milić, na šta joj je voditeljka odgovorila:

- Svaki put smo rekli da neprimerene izjave ne dozvoljavamo. Sećam se odlično, znam o kome pričate. O Vojislavu Šešelju. Pomenuo je vas i još nekoliko žena i ja sam rekla da ne sme da vređa žene.

Ne, rekli ste na ne sme da dira negovane žene - odgovorila joj je Milićeva.

- Prvo, nisam toliko površna da bih to rekla, a drugo, moja uloga nije da mirim i branim goste. Vi šta ćete ovde jedni drugima da kažete. Ja nisam vaspitačica u vrtiću da mirim zavađane goste. I što se ne obratite gospodinu Mariću, umesto meni. Mnogo vam je lakše tako - bila je jasna voditeljka.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.