Ovakvu ljubav Srbija ne pamti! Upoznajte Jelenu koja ustaje svakog jutra u zoru zbog ljubimca (FOTO) (VIDEO)

Divno i poučno

Ovakvu ljubav Srbija ne pamti! Upoznajte Jelenu koja ustaje svakog jutra u zoru zbog ljubimca (FOTO) (VIDEO)

- Ne mogu opisati taj osećaj rečima. Tolika sreća...ljubav...nešto predivno. Ben je san koji mi se ostvario. Obožavam ga! - priča nam Jelena
Objavljeno:

Ne samo što je uspešan student novinarstva i fotograf, dvadesetrogodišnju Beograđanku Jelenu Kukić još nešto izdvaja od svojih vršnjaka. To je njen ljubimac - konj Ben! Zatekli smo ih oboje na Beogradskom hipodromu, u štali, među prelepim životinjama. Jelena nas je dočekala uz široki osmeh, a Ben nas je pozdravio veselim klimanjem glave.

Filip Plavčić
Big Ben je u njen život ušao prošlog oktobra i to je, kako kaže bio najsrećniji dan koji pamti. Ovaj trkački pastuv bio je jedno vreme šampion, a onda joj je poklonjen. Jelena se seća da je još kao dete tražila od roditelja da joj kupe konja. Nisu mogli, ali su joj omogućili da sa 7 godina prvi put sedne na konja i nauči da jaše. Od tada, kaže, njena ljubav samo jača. - Ne mogu opisati taj osećaj rečima. Tolika sreća...ljubav...nešto predivno. Ben je san koji mi se ostvario. Obožavam ga! - priča nam Jelena.
Facebook/Jelena Kukic
Pored svakodnevnih obaveza na fakultetu, ona jednako brine i o svom ljubimcu. - Zimi sam od 6, 7 ujutru sa njim. Leti dođem i oko pola pet. Zavisi kako mi predavanja dozvole.
Facebook/Jelena Kukic
Izdržavanje konja košta, ali Jelena sve troškove oko Bena podmiruje sama. Zarađuje novac od fotografisanja, a često joj je pred objektivom baš njen ljubimac.
Jelena Kukić
Na pitanje kako uspeva da uskladi obaveze sa ovako velikom odgovornošću kao što je Ben, ona odgovara: - Sve se može, ako želite dovoljno jako. I ljubav prevazilazi apsolutno sve prepreke. Trik je u tome da se samo dobro organizujete.

fotografija prepoznali su i drugi, pa je Jelena bila i deo izlozbe "Moje kreativno Ja" u organizaciji magazina Cosmopolitan.
Jelena Kukić
konjima i jahanju ne posvećuje dovoljno pažnje
Facebook/Jelena Kukic
plemenitim životinjama i sportu koji zaslužuje mnogo više.
Filip Plavčić
svaki dan će misliti na Big Bena, a daljina neće umanjiti njihovu ljubav.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.