DA SE NE ZABORAVI! Nikola Kojo se nije oprostio od malog Dukija, već je imao mnogo SNAŽNIJU PORUKU! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić/Printscreen/Podrzizivot

OGLASIO SE I ON

DA SE NE ZABORAVI! Nikola Kojo se nije oprostio od malog Dukija, već je imao mnogo SNAŽNIJU PORUKU! (FOTO)

Poznati glumac, Nikola Kojo oglasio se na Tviteru povodom smrti malog Dukija...

Objavljeno:

Glumac, Nikola Koja okačio je na svom Tviter profilu poruku u kojoj iskazuje tugu zbog smrti Dušana Todorovića (4) čija je borba za život podigla čitavu Srbiju na noge.

On je večeras preminuo u bolnici u Barseloni. Kojo je želeo da podseti javnost na loš sistem lečenja teško obolele dece napomenuvši da 152 poslanika vladajuce koalicije nije glasalo za predlog zakona da se tesko obolela deca lece u inostranstvu.

On je zapravo podelio status drugog Tviter korisnika, uz reči:

- Da se ne zaboravi!

Podsećamo, Dušan Todorović rođen je 21.06.2014. godine u Beogradu.

Prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu deteta strano telo, nakon čega je dao uput u Beograd. Prilikom kasnijih analiza, Dušanu je dijagnostifikovan tumor – neoblasma.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine.

Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici „Sent Jude“ u Memfisu (SAD). Posle operacije, postupak lečenja se nastavio u Srbiji, gde je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dete u Beogradu i sprovedene hemoterapije, posle čega je otišao u Barselonu, ali je u bolnici preminuo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.