TRI SESTRE OSTALE SU NA ULICI, bez hrane i odeće! U požaru su izgubile sve, NEMAJU APSOLUTNO NIŠTA (FOTO)
Foto: Printscreen / Twitter / Kentaur Wolf

apel!

TRI SESTRE OSTALE SU NA ULICI, bez hrane i odeće! U požaru su izgubile sve, NEMAJU APSOLUTNO NIŠTA (FOTO)

U ovom trenutku, Nataša (16), Dragana (15), Bojana (4), kao i njihovi roditelji Veljko i Nada, imaju samo vas, dobre ljude koji žele da im pomognu

Objavljeno: 08:31h
Milica Božinović

Nataša Mladenović je devojčica heroina. Pre nekoliko dana kuću u kojoj je živela s dvema sestrama, majkom Nadom Radović i njenim suprugom Veljkom, oboje nadničari iz Male Ježevice kraj Požege, zahvatio je veliki požar u kom su ostali bez krova nad glavom.

Zahvaljujući Natašinoj hrabrosti i prisebnosti, njena polusestra Bojana (4), sada je živa. Naime, Nataša je uskočila u kuću u plamenu i iz sobe iznela devojčicu koja se već gušila od dima.

- Vikala sam - gori kuća, a onda shvatila da je Bojana u dnevnoj sobi iz koje je kuljao dim. Poletela sam unutra, ali se od dima ništa nije videlo. Počela sam da vičem - Bojana, Bojana, prst se pred okom nije video, od lomljave stvari koje su padale i razbijale se pred vatrom, jedva sam čula plač sestrice...Bila je na patosu, ukočena od straha, gušila se od dima, Dragana i majka dozivale su nas spolja, zgrabila sam je u naručje i iskočila napolje, napamet, kroz zapaljeno predsoblje i dim dok se oko nas sve rušilo - pričala je Nataša posle nesrećnog događaja.

Veljko Radović je invalid, bez noge, a Nada i on su stalno u nadnici. Ova porodica sa troje dece već teško preživljava, a sve što su imali progutala je vatrena stihija.

Devojčicama i njihovim starateljima potrebno je sve - odeća, obuća, nameštaj, bela tehnika, knjige, pribor za školu... Takođe, petočlanoj porodici preko je potrebna hrana i građevinski materijala kako bi što pre krenuli u obnovu kuće, uz pomoć dobrih ljudi koji su spremni da im pomognu.

U ovom trenutku, Nataša (16), Dragana (15), Bojana (4), Veljko i Nada, nemaju apsoltuno ništa!

Društvenim mrežama šire se objave građana koji mole sve da se uključe u akciju i pomognu Radovićima.

Porodici koja je praktično ostala na ulici bez igde ičega hitno je potrebna pomoć svih nas i ovim putem Espreso.co.rs Vas poziva da još jednom pokažemo da su građani Srbije jedni drugima najbolji prijatelji, te pomognemo kako bi Radovići što pre uspeli da se iščupaju iz nedaće koja ih je zadesila.

Za pomoć porodici Radović otvoren je namenski žiro racun na ime Veljko Radović, 31213 Mala Ježevica bb, Požega u "Poštanskoj Štedionici", broj računa - 200 115767801 75.

BONUS VIDEO:

Apel za pomoć porodici Jovanović!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.