OPET ME ČEKAJU HEMOTERAPIJE, ALI NE PREDAJEM SE: Pomozimo Milošu da ponovo zagrli svoje ćerkice (FOTO)
Foto: BUDI HUMAN

apel!

OPET ME ČEKAJU HEMOTERAPIJE, ALI NE PREDAJEM SE: Pomozimo Milošu da ponovo zagrli svoje ćerkice (FOTO)

Naše malo Milošu znači puno!

Objavljeno:

Miloš Komnenović je pre dve i po godine saznao da boluje od leukemije tipa PRO T ALL. Od tog dana krenula je njegova borba sa opakom bolešću.

Zbog svog zdravstvenog stanja, Miloš biva hitno transportovan u Nemačku gde dobija prezicnu dijagnozu i adekvatan protokol lečenja. Usledila je hospitalizacija sa hemioterapijama koja je trajala do potpune remisije u junu mesecu 2017. godine, nakon čega je obavljena transplantacija koštane srži od nesrodnog donora.

Miloš je otpušten je iz klinike Maltezer u potpunoj remisiji u septembru sa zakazanom kontrolom u novembru mesecu kada je ponovo utvrđena potpuna remisija. Na žalost, na sledećoj kontroli, početkom ove godine ustanovljen je recidiv u iznosu od 20% blasta. Ponovo su usledile hemoterapije, zatim poboljšanje, a sada je Milošev život ponovo ugrožen.

Naime, Miloš lično zamolio je sve ljude dobrog srca da mu pomognu jer je tek saznao da mu se ponovo pojavio recidiv. Od ponedeljka ka čeka novi ciklus hemoterapija. Ponovo predstoji borba, ali kako je napisao, NE PLANIRA DA SE PREDA, jer postoji šansa da se ponovo izbori!

Troškovi će ovog puta izaći oko 70.000 evra, koje Miloš i njegovi najbliži ne mogu sami da isfinansiraju, te mole sve dobronamerne ljude koji su u mogućnosti da pomognu mladom ocu dve devojčice da opet bude s njima bez bojazni.

- Dragi prijatelji, na žalost upravo sam saznao da mi se pojavio recidiv. Od ponedeljka krecem sa hemoterapijama opet. Imam šanse da se ponovo izborim i ne predajem se. Kako ce ovog puta troskovi izaci oko 70.000e ko je u prilici neka pusti poruku na 3030 sa brojem 237. Hvala - napisao je Miloš.

Ovim putem naš portal Vas poziva da pomognemo Milošu!

Upišimo 237 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski i devizni račun.

foto: BUDI HUMAN

BONUS VIDEO:

ESPRESO u akciji SMS za Dukija!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.