NA 150 LOKACIJA U SRBIJI IMA OZRAČENIH NATO BOMBI, A 11 IH JE U SAVI I DUNAVU: Šire OPAKE bolesti - niko ne reaguje
Foto: Print Screen Youtube, Wikipedia, nato.it

zastrašujuća statistika

NA 150 LOKACIJA U SRBIJI IMA OZRAČENIH NATO BOMBI, A 11 IH JE U SAVI I DUNAVU: Šire OPAKE bolesti - niko ne reaguje

Od '99. godine procenat obolelih od malignih oboljenja povećao za 110 procenata

Objavljeno:

Od agresije na SR Jugoslaviju 1999. godine na teritoriji Srbije ima 150 lokacija na kojima je ostao veliki broj NATO-ovih neeksplodiranih bombi, a od toga se na 11 lokacija nalaze u rekama Savi i Dunavu.

Pojedini stručnjaci ukazuju na kobnu povezanost između NATO bombardovanja i porasta obolelih od raka u Srbiji, a o tome najbolje svedoči činjenica da se od '99. godine procenat obolelih od malignih oboljenja povećao za 110 procenata.

Komisija za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja radi na otkrivanju istine o zagađenju tla, vode i vazduha česticama osiromašenog uranijuma, i pokušaće da osvetle uzročno-posledičnu vezu između NATO bombi i porasta malignih oboljenja, ali i muškog i ženskog steriliteta, povećanog broja muškaraca koji nisu u stanju da proizvode zrele reproduktivne ćelije. Postavlja se pitanje da li će naši potomci rađati decu sa različitim psihofizičkim poremećajima, takođe zbog posledica bombardovanja.

foto: Printscreen / Youtube

Tvrdnje mnogih su da upravo neaktivirane bombe iz 1999. godine još uvek ugrožavaju zdravlje ljudi u Srbiji, da je količina bombi koja je bačena je značajno povećala procenat radijacije, a samim tim i procenat obolelih od malignih bolesti.

Bonus video:

Espreso intervju, Joška Broz

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.