SPROVODILI SU IH KAO KRIMINALCE! Ljiljana sletela sa bebom u Podgoricu, muž opisao PAKAO koji je prošla
Foto: Facebook / Ljiljana Moharić

strašno!

SPROVODILI SU IH KAO KRIMINALCE! Ljiljana sletela sa bebom u Podgoricu, muž opisao PAKAO koji je prošla

Podsetimo, Ljiljana je doživela neprijatno iskustvo kada ju je na putu za Holandiju, gde je u ponedeljak sa devetomesečnom bebom krenula u posetu bratu koji tamo živi, na aerodromu u Belgiji, na kome je presedala, zaustavila policija

Objavljeno:

"Sletelo je avion. Dobro su putovali. Sada smo zajedno", kaže za "Alo!" Bojan Moharić, supruge Ljiljane Moharić (37).

Ljiljana Moharić, državljanka Srbije, koja je sa devetomesečnom bebom u ponedeljak zadržana u migracionom centru u Belgiji jer nije imala dovoljan iznos novca kod sebe koji je predviđen za boravak u toj zemlji doputovala je oko 16 časova u Podgoricu.

"Sprovodili su ih kao zadnje kriminalce, pasoše su dali pilotu što je sramno", naveo je u kratkom razgovoru za Alo! Bojan.

Podsetimo, Ljiljana je doživela neprijatno iskustvo kada ju je na putu za Holandiju, gde je u ponedeljak sa devetomesečnom bebom krenula u posetu bratu koji tamo živi, na aerodromu u Belgiji, na kome je presedala, zaustavila policija.

Naime, iako je imala svu neophodnu dokumentaciju, na izlasku sa aerodroma policija je zatražila da im pokaže koliko novca ima kod sebe, a kada je rekla da poseduje nekoliko stotina evra, saopštili su joj da moraju da je deportuju nazad, jer to nije dovoljna suma za boravak u toj zemlji.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.