GORAN I SLAĐANA RUŠE GRANICE: Par iz NIŠA ubediće vas da LJUBAV uvek pobeđuje!
Foto: Facebook printscreen

sjajno!

GORAN I SLAĐANA RUŠE GRANICE: Par iz NIŠA ubediće vas da LJUBAV uvek pobeđuje!

Upoznali su se pre osam godina preko udruženja "Pokret malih ljudi", sprijateljili, dopisivali, viđali...

Objavljeno:

Dvoje ljudi niskog rasta venčali su se ovog vikenda u Nišu.

Upoznali su se pre osam godina preko udruženja "Pokret malih ljudi", sprijateljili, dopisivali, viđali. Najveća prepreka im je bila daljina. Slađana je iz Valjeva, Goran iz Niša.

- Divan je dan i osećaj kada posle toliko vremena, tu svoju želju ostvarite i podelite je na ovakav način - kaže Slađana Marinković.

A najveća želja im je bila da se i Slađana zaposli u Nišu. Pre dve godine je ostvarena.

- Oni su putovali svake druge nedelje iz Niša za Valjevo, i obrnuto. Bilo je izuzetno kompikovano i teško, ali ljubav savladava sve. I oni su divan primer da ljubav ne poznaje granice - kaže Ivan Redi, prijatelj mladenaca.

Kum Miodrag Milivojević kaže da Gorana zna više od 20 godinakad su počeli intenzivno da se zabavljaju. I šta reći, sem da odlično pasuju jedno uz drugo.

- Studirali smo zajedno. Slađanu sam upoznao pre pet-šest godina, kad su počeli intenzivno da se zabavljaju. I šta reći, sem da odlično pasuju jedno uz drugo.

Oboje su završili fakultet, i rade u struci. Pokazuju da je moguće živeti snove.

- Dajemo primer svim osobama niskog rasta u Srbiji da se ohrabre, da ima nade, da može da se uspe u životu, samo da se ima strpljenja i snage - kaže Goran Marinković.

Udruženje "Pokret malih ljudi" ima pedeset članova. Smatraju da osoba niskog rasta u Srbiji ima petostruko više. Slađana i Goran, za sada su jedini par koji se venčao u Crkvi Svetog Luke na brdu Viniku, a sa prijateljima su slavili u prirodnom ambijentu, na otvorenom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.