USPEŠNA GODINA JAHORINE Finansijski pokazatelji nadmašili su sva očekivanja, prihodi od skijališta su 5.500.000 konvertibilnih maraka, kaže direktor Dejan Ljevnaić
Foto: Promo

Olimpijski centar obeležio 365 dana

USPEŠNA GODINA JAHORINE Finansijski pokazatelji nadmašili su sva očekivanja, prihodi od skijališta su 5.500.000 konvertibilnih maraka, kaže direktor Dejan Ljevnaić

Ostalo je još samo 6 dana do najveće Konferencije o Turizmu

Objavljeno:

Olimpijski centar Jahorina obeležio je 365 dana uspešnog rada novog menadžmenta, godinu otkad je na čelo skijališta došao Dejan Ljevnaić, koji je i jedan od učesnika konferencije "Adrija medija grupe" "Turizam Srbije - partnerstva za budućnost", koja se 26. septembra organizuje u hotelu "Kraun plaza".

Rezervišite Vaše mesto i prijavite se na:

http://konferencije.adriamediagroup.com/prijavi-se/

Ljevnaić je u toku prošle nedelje, u prisustvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i brojnih zvanica, najavio da će za sledeću zimsku sezonu biti kompletno izgrađen i završen sistem za proizvodnju veštačkog snega kojim će biti povezano celo skijalište sa 40 lansera i 20 topova.

- Jahorina više neće imati problem s nedostatkom snega. U poslednjih godinu dana postignut je veliki uspeh. Pomoć su pružili predsednik RS, vlada Srpske, kao i Ministarstvo turizma. U rad smo zvanično pustili veštačko jezero, 365 dana u godini radi hotel "Bistrica", dok ski-centar radi 200 dana, što je u poređenju s prošlom sezonom ukupno povećanje za 52 odsto - kaže Ljevnaić i dodaje:

- Finansijski pokazatelji su nadmašili sva očekivanja, prihodi samo od skijališta su gotovo 5.500.000 KM, a prošle godine su bili 2.875.378 KM, dakle, to je za 91% više, dok je hotel "Bistrica" ostvario prihode bolje za 21 odsto. Od ski-škola zaradili smo 80.000 KM, dok prošle godine ovakva vrsta prihoda nije postojala, od naplate parkinga zarada je 174.000 KM, što je za 400 odsto više u odnosu na prošlu godinu. Broj vožnji prati ovaj trend, pa je ovogodišnji broj vožnji veći za 52 odsto u odnosu na prošlu godinu. Prvi put posle osam godina iskazan je pozitivan poslovni rezultat, u iznosu od 544.798 KM - kaže Ljevnaić.

Prijavi se na: http://konferencije.adriamediagroup.com/prijavi-se/

Spektakl Ceca na otvaranju zimske sezone

Čelnici OC Jahorina, osim planiranih investicija, za sve ljubitelje zimskog sporta organizovaće i koncert Svetlane Cece Ražnatović, Crvene jabuke, kao i brojna druga zanimljiva dešavanja. Ova zimska sezona će biti posebna za sve, jer je u februaru Olimpijada za mlade EYOF, kojom će bukvalno biti vraćen olimpijski sjaj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.