EKSKLUZIVNO, MOMIR ALVIROVIĆ: Kako svako može imati uspešan biznis u turizmu uz integrisanu podršku?
Foto: Promo

NN: Prvi srpski startup-inkubator u turizmu

EKSKLUZIVNO, MOMIR ALVIROVIĆ: Kako svako može imati uspešan biznis u turizmu uz integrisanu podršku?

Ostalo je još samo 7 dana do najveće Konferencije o turizmu

Objavljeno:

Kompanija "Adrija medija grupa" 26. septembra u hotelu "Kraun plaza" organizuje konferenciju pod nazivom "Turizam Srbije - partnerstva za budućnost", koja će okupiti sve ključne faktore i lidere u oblasti turizma, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Rezervišite Vaše mesto i prijavite se na:

http://konferencije.adriamediagroup.com/prijavi-se/

Momir Alvirović, suosnivač Mreže za razvoj turističkog preduzetništva otkriva kako kroz integrisani sistem Mreža pruža neposrednu podršku inovativnim idejama i preduzetnicima u razvoju novihturističkih ponuda:

- Partnerstva, integracija i multidisciplinarnost u turizmu su možda i zančajniji nego u mnogim privrednim granama, naročito u današnje vreme velike segmentacije i mobilnosti turista koji očekuju aktivno sticanje autentičnih doživljaja i iskustava sa jedne, ali i visoki kvalitet usluge sa druge strane.

Radi integrisanog informisanja o svim prilikama za razvoj preduzetništva u oblasti turizma, a naročito radi neposredne podrške implementaciji svežih inovativnih ideja, kroz Mrežu pružamo podršku preduzetnicima koji se hrabro i multidisciplinarno upuštaju u razvoj autentične lokalne ponude. Mreža okuplja kako iskusne preduzetnike i turističke privrednike, tako eksperte iz mnogih povezanih oblasti, tako predstavnike institucija, tako da skupa svojim iskustvom i angažovanjem, takoreći mentrostvom,želimo da olakšamo i ubrzamo stabilan i plodonosan razvoju novih autentičnih ponuda i modela poslovanja.

Uskoro počinje sa radom i naš prvi startup inkubator posvećen isključivo inovativnimidejama u oblasti turizma, kojim ćemo neposrednu podršku pružiti ne samo tehnološkim startapima već i preduzetnicima koji imaju ideje za nove lokalne turističke proizvode i nova tržišta.

- Ovim poduhvatom želimo da na agilan način, angažujući ključna znanja i preduzetničku energiju članova,podržimo inovaciju i modernizujemo ukupnu turističku ponudu Srbije, te da se skupa na autentičan način razvijamo u skladu sa svetskim trendovima u turizmu - kaže Alvirović.

Cilj konferencije je da se svi učesnici povežu I informišu o trendovima i mogućnostima razvoja i investiranja u jednu od najprofitabilnijih privrednih grana koja iz godine u godinu beleži sve veći rast, štoje od strateškog značaja za razvoj Srbije.

Prijavi se na: http://konferencije.adriamediagroup.com/prijavi-se/

Poveži se. Uključi se.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.