SVI SU MISLILI DA JE OVO FOTKA SA JUČERAŠNJEG PRAJDA, istina je malo drugačija! Dokle ćemo da nasedamo na laži i manipulacije? (FOTO)
Foto: AP

verovali ili ne

SVI SU MISLILI DA JE OVO FOTKA SA JUČERAŠNJEG PRAJDA, istina je malo drugačija! Dokle ćemo da nasedamo na laži i manipulacije? (FOTO)

Nemojte verovati svemu što vidite na društvenim mrežama

Objavljeno:

Osma po redu Parada ponosa je održana u Beogradu , a okupio je nekoliko stotina građana koji su prošetali ulicama u srcu Beograda. Sva aktuelna dešavanja sa Prajda mogli ste da pratite u našem lajv blogu kao i u ostalim medijima što štampanim što na televiziji.

Ukoliko samo bacite pogled na štampu ili bilo koji portal, možete saznati kako je izledao ovogodišnji Prajd iz svakog ugla. Tako nećete propustiti njedni forografiju, kao ni video-snimak.

Međutim, na društvenim mrežama je neko opet hteo da zavara naciju i objavivši slike sa Parade ponosa iz Atine uz komentar da se to dešava u Srbiji, a ostali su naravno naseli na laži i manipuilaciju.

Na fotografiji se može videti transrodna osoba koja ima neobičan autfit. Naime, haljina koja liči na spavaćicu sa znakom sveca, obrijana glava, kompletna šminka i salva uvreda u komentarima da je to slika i prilika naše Srbije.

Sve više i više "lažnih priča" kruže internetom, a Srbi kao Srbi poznavajući sami sebe odmah poverujemo u sve što je "najgore", sudeći po komentraima uz ovu objavu:

- Ovde se pedofili šetaju slobodno, i to u mantijama, ali vama smetaju homoseksualci. Zaj***ite.

Svako je znao da sudi i komentraiše, kao i uvek :

-Šta god da je Odakle god da je... preterano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.