VUČIĆ ODGOVORIO SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Glumac tražio DA DRŽAVA UPLATI NOVAC I ZA DRUGU DECU FONDACIJE PODRŽI ŽIVOT, odgovor predsednika je stigao BRZO!
Foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

DOBRE VESTI!

VUČIĆ ODGOVORIO SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Glumac tražio DA DRŽAVA UPLATI NOVAC I ZA DRUGU DECU FONDACIJE PODRŽI ŽIVOT, odgovor predsednika je stigao BRZO!

Trifunović je dobio odgovor brzinom svetlosti

Objavljeno:

Nakon što je poznati glumac i predsednik Fondacije Podrži život Sergej Trifunović javno pozvao predsednika Vučića da država novac koji je odvojila za lečenje malog Dušana, uplati za lečenje druge dece koja su na čekanju, predsednik je za Alo! odgovorio Trifunoviću.

foto: Printscreen Instagram

- Molim gospodina Aleksandra Vučića da te novce, što je navodno država odvojila danas kad smo prikupili potreban iznos, uplati na naš račun, jer imamo još petoro dece na čekanju. Znam da neće izneveriti - napisao je ironično Trifunović.

Pozvan da ovo prokomentariše, Vučić je odgovorio kao iz topa:

- Podrazumeva se. Već u ponedeljak će imati novac na računu. I više od toga što su tražili - rekao je Vučić za Alo!.

Podsetimo, predsednik je jutros rekao da je razgovarao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i premijerkom Anom Brnabić i da su dogovorili da država pomogne malom Dušanu Todoroviću u borbi za život.

Bonus video

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.