VUČIĆ: Država će pomoći malom Dušanu Todoroviću! DEČAK VEČERAS PUTUJE U ŠPANIJU!
Foto: Beta

pravi potez

VUČIĆ: Država će pomoći malom Dušanu Todoroviću! DEČAK VEČERAS PUTUJE U ŠPANIJU!

On je zamolio ministra Lončara i premijerku Anu Brnabić da država pomogne dečaku koji je teško bolestan

Objavljeno: 13:31h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danasa da će država pomoći malom Dušanu Todoroviću, dečaku obolelom od raka kojem je potreban novac da ode na lečenje.

On je rekao da ima dobre vesti i rekao da je zamolio ministra Lončara i premijerku da država pomogne malom Dušanu Todoroviću koji je teško bolestan.

Podsetimo, Dušan, dečak iz Svilajnca ima samo četiri godine i već dve godine se bori sa agresivnim rakom. Preko svojih leđa preturio je teške hemioterpije, operaciju, transplantaciju koštane srži...

Sve ovo, međutim, nije bilo dovoljno i njegovo zdravstveno stanje je sada izuzetno teško. Njegov tata Aleksandar Todorović (30) rekao je da je dečakovo stanje sada veoma loše, jer se neuroblastom na nadbubrežnoj žlezdi vratio.

Glumac Sergej Trifunović objavio je kasno sinoć dramatičnu poruku na društvenim mrežama: zdravstveno stanje malog Dušana Todorovića iz Svilajnca, dečaka koji se bori za život, za kojeg Srbija ceć danima šalje SMS poruke na 5757, jako je loše. Posle ovog njegovog poziva, mnogi su se angažovali dodatno u prikupljanju novca.

Prema informaciji koju je podelio Nemanja R. Miletić, koji je bio jedan od glavnih pokretača humanitarnih akcija za Dušana, dečak će već u toku večeri otputovati u Barselonu.

Njemu je ovu informaciju otkrio Dušanov otac, sa kojim je fudbaler Partizana bio u kontaktu.

- Hej zdravo, Nemanja. Nezvanična informacija je da putujemo večeras, čekamo samo zvaničnu potvrdu fondacije. Uh, srce će da mi stane. Mislim da smo uspeli, da smo izgurali - napisao je otac mališana.

foto: Facebook

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.