BIO JE PRIPADNIK VOJSKE SRBIJE, PA GA NAJURILI ZBOG AGRESIJE! Ministarstvo odbrane potvrdilo: Peđa Ivanović je MUČKI TUKAO PSA u vojnoj uniformi KOJU NIJE RAZDUŽIO!
Foto: Printscreen/facebook

espreso saznaje

BIO JE PRIPADNIK VOJSKE SRBIJE, PA GA NAJURILI ZBOG AGRESIJE! Ministarstvo odbrane potvrdilo: Peđa Ivanović je MUČKI TUKAO PSA u vojnoj uniformi KOJU NIJE RAZDUŽIO!

Kada je otišao iz Vojske Srbije nije razdužio uniformu zbog čega je pred Vojnim pravobranilštvom pokrenut postupak

Objavljeno: 18:12h

Nakon što je udruženje Levijatan objavilo snimak na kome se vidi mladić u vojničkoj uniformi kako brutalno muči nedužnu životinju, oglasilo se i Ministarstvo odbrane Republike Srbije, u čijem je saopštenju potvrđeno pisanje Espresa o identitetu bivšeg pripadnika Vojske Srbije.

Njihov odgovor za naš portal vam prenosimo u celosti:

"Na snimku koji ste nam dostavili reč je o bivšem pripadniku Vojske Srbije, P.I. iz Zlakuše kod Užica, kome je 17. marta 2017. godine, zbog povrede propisa o radu, prestala profesionalna vojna služba.

Tokom rada u Vojsci Srbije P.I. je bio agresovan i više puta opominjan zbog svog neprilagođenog ponašanja. Sa njim su obavljani razgovori, savetovan je, a kako nije mogao da se prilagodi radu u Vojci Srbije, prestala mu je vojna služba.

Kada je otišao iz Vojske Srbije nije razdužio uniformu zbog čega je pred Vojnim pravobranilštvom pokrenut postupak.

Ministartsvo odbrane i Vojska Srbije najoštrije osuđuju ovakve postupke i sve vidove nasilja nad životinjama. Pripadnici Vojske Srbije se prema psima i ostalim životinjama odnose humano i vode računa o njima." -navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, udruženje Levijatan objavilo je snimak koji se od juče rapidno širi društvenim mrežama, na kom se jasno se vidi i čuje kako bivši pripadnik Vojske Srbije, P.I., u vojnoj uniformi prilazi psu, mazi ga, a potom ga podiže i udara nogom u glavu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.