AKO BOJAN PAJTIĆ HOĆE DA ME MUVA, NE MORA OVAKO! Azdejković i Pajtić su prvo zaratili na Tviteru, da li je ovo PUT KA NJIHOVOM POMIRENJU?
Foto: Fonet, Nebojša Mandić

u susret prajdu

AKO BOJAN PAJTIĆ HOĆE DA ME MUVA, NE MORA OVAKO! Azdejković i Pajtić su prvo zaratili na Tviteru, da li je ovo PUT KA NJIHOVOM POMIRENJU?

Rat je buktao, a šta sad?

Objavljeno: 17:36h

Na društvenim mrežama traje pravi mali rat - ovog puta između bivšeg predsednika DS-a Bojana Pajtića i gej aktiviste Predraga Azdejkovića.

Sve je počelo kad je Predrag Azdejković na Instagramu napisao da treba reći ne diplomatama i političarima na ovom skupu.

- Reci Ne političarima i diplomatama na Paradi ponosa, Reci Da većem broju LGBT populacije na Paradi ponosa - napisao je on na Instagramu, uz fotografiju na kojoj se nalazi i Bojan Pajtić, bivši predsednik DS-a.

Ova objava nije promakla bivšem predsedniku Demokratske stranke, koji je skrinšotovao objavu LGBT aktiviste.

On je izrevoltiran napisao:

- Ali Vučićevi majmunčići koji su se "podigli" protiv bivšeg političara i bivšeg ambasadora su mi utisak dana. Kakva građanska hrabrost.

Nakon što je Pajtić ovako uvredio gej aktivistu, pozvali smo Azdejkovića da nam to prokomentariše. On je za Espreso objasnio zašto je potkačio političare...

- Bojan Pajtić bolje da objasni šta je sve uradio za LGBT populaciju za vreme svog bavljenja politikom! Đorđe Višekruna se ne računa! To što se prošetao sa nama i svojim prijateljima iz diplomatskog kora pokazao kako nije gadljiv na LGBT populaciju jednostavno nije dovoljno! Takođe, kampanja koju smo pokrenuli #ReciNe političarima i diplomatama na Paradi ponosa odnosi se na sve političare svih boja koji dođu samo da bi se slikali, pokrali ono malo medijskog prostora kog ima za LGBT probleme, odu kući i ništa ne urade! Političari i diplomate koje dolaze bez "poklona" na Paradu ponosa jednostavno nisu dobrodošli. Svi kažu da dolaze na paradu kako bi podržali... Kako?! Parada svake godine ima iste zahteve i nijedan do sada nije ispunjen! Gde su zakoni gospodo političari?! Ako Bojan Pajtić hoće da mi privuče pažnju da me muva, postoje i drugi načini, a ne ovaj!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.