OVO JE OSOBA KOJA JE KRVNIČKI UBILA PSA? Peđa se slikao u vojnoj uniformi, tvrde da je on nedužnoj životinji SLOMIO VRAT i sve to SNIMIO! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook

šta je s ljudima?

OVO JE OSOBA KOJA JE KRVNIČKI UBILA PSA? Peđa se slikao u vojnoj uniformi, tvrde da je on nedužnoj životinji SLOMIO VRAT i sve to SNIMIO! (FOTO) (VIDEO)

Kakav čovek može da uradi ovako nešto?

Objavljeno: 19:28h

Udruženje Levijatan objavilo je još jedan uznemirujući snimak brutalnog maltretiranja pasa.

Na klipu koji se od juče rapidno širi društvenim mrežama, jasno se vidi i čuje kako mladić u vojnoj uniformi prilazi psu, mazi ga, a potom ga podiže i udara nogom u glavu.

Iz Pokreta Levijatan su naveli da se jezivi incident dogodio u vojnom objektu u selu Zlakusa u blizini Užica. Pas je usled zverskog napada zadobio teške povrede i polomljen mu je vrat. On se nije pomerao, a pretpostavlja se da je i uginuo.

Takođe, navedeno je da je najverovatnije u pitanju pripadnik Vojske Srbije, dvadesetpetogodišnji P. I.

Međutim, danas je društvenim mrežama počela da kruži fotografija izvesnog Peđe Ivanovića, za koga se sumnja da je momak sa snimka.

Ovo je on:

Stravični napad na nedužnu životinju građani su najoštrije osudili i pozvali naldežne, prvenstveno Ministarstvo odbrane, da reaguju.

Ekipa našeg portala uputila je pitanja nadležnom ministarstvu, s prosleđenim snimcima iživljavanja nad nevinom životinjom, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

Takođe, kontaktirali smo i centar Ministarstva odbrane u Užicu, ali ni oni nisu imali informacije kako je do incidenta došlo. Takođe, rečeno nam je da u selu Zlakusa ne postoji kasarna, da nikad nije postojala, ali da postoje vojni objekti koje je preuzeo grad.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.