MILENI ANTIĆ SMANJENJE PLATE DO NOVE GODINE? Načelnica koja je rekla da poslodavci neće žene koje rađaju dobija KAZNU za svoju izjavu!
Foto: Printscreen RTS

zasluženo

MILENI ANTIĆ SMANJENJE PLATE DO NOVE GODINE? Načelnica koja je rekla da poslodavci neće žene koje rađaju dobija KAZNU za svoju izjavu!

Ministar Zoran Đorđević je posle burne reakcije javnosti na njenu izjavu ekspresno reagovao

Objavljeno:

Milena Antić Janić, načelnica Odseka za poslove u oblasti populacione politike i finansijske podrške porodici pri Ministarstvu za rad, biće kažnjena za svoju skandaloznu izjavu, ali u sredu niko od nadležnih nije imao zvaničan odgovor na koji način će ona biti kažnjena.

Ministar Zoran Đorđević je posle burne reakcije javnosti na njenu izjavu da su "poslodavcima žene potrebne da rade, a ne da idu na bolovanje", ekspresno reagovao i najavio da će ona zbog ovih reči izgovorenih na nacionalnoj televiziji morati da snosi posledice. Međutim, o kakvoj kazni je reč i da li će je uopšte biti, odlučiće disciplinska komisija, pišu Novosti.

Kako je "Novostima" nezvanično rečeno u ovom Ministarstvu, Mileni Antić Janić bi najverovatnije mogla biti umanjena plata u naredna tri meseca, a u najgorem slučaju može biti smenjena sa mesta načelnika Odseka. Prilikom preduzimanja mera komisija, koja odlučuje, vodi računa i o dosadašnjem radu zaposlenog i uzima u obzir sve pozitivne i negativne strane iz prethodnog perioda.

Milena Antić Janić je dugi niz godina službenica Ministarstva za rad i važi za vrsnog stručnjaka u oblasti populacione politike. Na mestu načelnika je poslednjih pet godina i učestvovala je u izradi Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.