DIREKTOR ŠKOLE LUMPOVAO S TRBUŠNOM PLESAČICOM PRED ĐACIMA, A SAD SE PRAVI LUD I OVAKO SE PRAVDA: Sve što se VIDI nije tačno! Snimak o kome bruji ceo LESKOVAC! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

SKANDAL

DIREKTOR ŠKOLE LUMPOVAO S TRBUŠNOM PLESAČICOM PRED ĐACIMA, A SAD SE PRAVI LUD I OVAKO SE PRAVDA: Sve što se VIDI nije tačno! Snimak o kome bruji ceo LESKOVAC! (VIDEO)

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić frapiran je snimkom

Objavljeno: 12.09.2018. 18:08h
  • 101

Skare sa Roštiljijade su utihnule još prošle nedelje, ali je vatru nanovo rasplamsao snimak sa društvenih mreža, zabeležen na ovoj manifestaciji, na kojem direktor Trgovinsko ugostiteljske škole u Leskovcu na školskom štandu “lumpuje” sa trbušne plesačice, naočigled svojih učenika i prolaznika.

Trgovinsko ugostiteljska škola Leskovac još od osnivanja ove manifestacije dobija štand na Roštiljijadi zarad promocije novih generacija ugostitelja i majstora Roštilja, na njemu pljeskavice prodaju i konobarišu isključivo učenici ove srednje škole, ali je prošlog četvrtka, nakon održanog takmičenja mladih kulinara u ovoj obrazovnoj ustanovi, poslužio za “opuštanje” direktora i njegovih gostiju.

Direktor Gradimir Ilić oštro demantuje ovaj snimak uz napomenu “da sve što se vidi na njemu nije tačno”. “Sa mnom su bili članovi žirija školskog takmičenja. Ja se ne sećam nikakvih trbušnih plesačica i to što vi tvrdite da se vidi na snimku nije istina. Oštro demantujem takve navode”, kazao je Ilić Jugmedii u telefonskom razgovoru.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić frapiran je snimkom, s obzirom da je na ovogodišnjoj Roštiljijadi zabranio pojave poput trbušnih plesačica i go-go igračica, što je ranijih godina izazivalo nezadovoljstvo među posetiocima.

“Verovatno su se tu provukle u nekoj privatnoj režiji. Mi smo strogo zabranili takvu pojavu”, prokomentarisao je Kocić.

BONUS VIDEO: HOROR KOD ŠAPCA, SEKIROM UBILA MUŽA: Policija ženu zatekla u porodičnoj kući, a onda su PRONAŠLI ORUŽJE i ostali u šoku!

(Espreso.rs/Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media