BACIO GA JE NA POD I TUKAO FLAŠOM PO GLAVI! Dečak iz Smederevske Palanke doživeo STRAVIČNO VRŠNJAČKO NASILJE, od stresa mu SKOČIO ŠEĆER! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen/Twitter, Ilustracija

apel

BACIO GA JE NA POD I TUKAO FLAŠOM PO GLAVI! Dečak iz Smederevske Palanke doživeo STRAVIČNO VRŠNJAČKO NASILJE, od stresa mu SKOČIO ŠEĆER! (FOTO)

Istraumirani otac se žalio direktoru i ostalim institucijama, ali niko nije reagovao

Objavljeno: 18:05h

Još jedno dete u Srbiji pretpelo je stravično vršnjačko nasilje.

Informaciju o novom napadu objavio je jedan otac na društvenoj mreži Fejsbuk. On je naveo da se nasilje dogodilo u prostorijama osnovne škole " Heroj Radmila Šišković" u Smederevskoj Palanci. Otac deteta učenika pomenute škole se oglasio putem Fejsbuka ne bi li se vest proširila, a nadležni reagovali.

Kako se navodi u objavi to nije prvi put da njegovo dete ovako prolazi i nije prvi put da se žalio direktoru i nadležnima u školi.

Naime, istraumirani otac je prepričao događaj koji se desio na petominutnom odmoru u školi. Njegovog sina je udario vršnjak, bacio ga na pod i nastavio da tuče flašom i davi. Dečak je zadobio povrede, a od stresa mu je skočio šećer. Nakon toga se mali povukao u sebe i ne razgovara ni sa kim.

Tragom ovih informacija, pozvali smo direktora škole kao bismo saznali kakve mere su preduzete po ovom pitanju, ali do objave ovog teksta nisu nam odgovorili na postavljeno pitanje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.