BAHATI SRBIN SNIMLJEN KAKO RAZBIJA SANITETSKO VOZILO DA BI SE POKAZAO PRED DRUŠTVOM: Nezapamćen vandalizam! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / OK Radio

džungla!

BAHATI SRBIN SNIMLJEN KAKO RAZBIJA SANITETSKO VOZILO DA BI SE POKAZAO PRED DRUŠTVOM: Nezapamćen vandalizam! (VIDEO)

Zaposleni su slučaj nezapamćenog vandalizma prijavili nadležnim organima

Objavljeno:

U subotu oko sedam časova ujutru oštećeno je sanitetsko vozilo hitne pomoći u Vranju, kada je na parkingu Doma zdravlja jedan mladić pokušao da se popne na njega, kako bi se pred društvom dokazao.

U pokušaju da se popne, mladić je polomio šoferšajbnu, a kako piše OK Radio, na vozilu je ulubljen i lim na prednjem delu vozila i slomljen je jedan brisač za staklo.

Direktorka ZC Vranje, Ljiljana Antić kaže da je rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje oštro osudilo ponašanje mladića.

„Zaprepašćeni smo ovakvim vandalizmom. Rukovodstvo Zdravstvenog centra se svim silama trudi da u svim segmentima unapredi zdravstvenu zaštitu, gde imamo ogromnu podršku Ministarstva zdravlja. Uz pomoć donatora, kako pojedinaca tako i organizacija i društva u celini Zdravstveni centar uz jednu drugu pozitivnu energiju koja se primećuje kod zaposlenih, poprima na ugledu i značaju koji do sada nije imao u lokalnoj zajednici. Ovim činom šteta je pre svega naneta građanima Vranja i ona je nenadoknadiva. Od nadležnih organa očekujemo da se počinilac zlodela identifikuje, adekvatno sankcioniše a materijalna šteta ZC nadoknadi u potpunosti“ , kaže Antićeva.

Zaposleni su slučaj nezapamćenog vandalizma prijavili nadležnim organima, a policijski službenici su izvršili uviđaj i, po pisanju OK Radia, identitet počinioca je poznat policiji.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs / JugMedia / OK Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.