HOROR NA BUVLJAKU: Prodavac uhvatio devojku za MEĐUNOŽJE!
Foto: Nebojša Mandić

nije znala šta ju je snašlo

HOROR NA BUVLJAKU: Prodavac uhvatio devojku za MEĐUNOŽJE!

Napadnuta devojka je sa još dve drugarice bila u šopingu i razgledala tezge

Objavljeno: 09:24h

Devojka U.M. (25) prijavila je policiji da ju je na pijaci u Ulici Antifašističke borbe prodavac M.L. (67) uhvatio za međunožje, kada je prema njenim rečima došla da kupi garderobu.

Napadnuta devojka je sa još dve drugarice bila u šopingu i razgledala tezge. U jednom trenutku zaustavila se ispred štanda M. L., koji inače već duže vreme radi na Buvljaku i prodaje odeću. Osumnjičeni joj se tada obratio rečima:

-Uđi u kabinu da probaš nešto - kaže izvor iz istrage.

Ipak, U. M. je odbila da uđe pošto joj se ništa od stvari nije svidelo, ali je tada prodavac postao navalentan.

- Nekoliko puta joj je ponovio da uđe u kabinu koja se nalazila iza tezge, ali je devojka i pored njegovog upornog insistiranja bila izričita da neće. Odbijanje je M. L. jako naljutilo. Tada se približio nesrećnoj devojci i iz čista mira je zgrabio za polni organ.

Devojka nije znala šta ju je snašlo, odmah se pomerila od tezge i počela da viče:

-Kako te nije sramota, mator čovek, a tako se ponašaš - priča sagovornik i dodaje da je utvrđeno da prodavac u legalnom posedu ima pištolj marke CZ.

- Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojke, nakon čega će biti utvrđena prava istina - priča sagovornik.

Prodavci koji drže tezge nedaleko od M.L. kažu da je on i ranije pravio probleme.

- Stalno provocira i spletkari, kako kupce, tako i nas kolege. Sa nekoliko njih je čak pokušao i da se fizički obračuna, tako da se nisam iznenadila kad sam čula da je napao jednu devojku - priča prodavačica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.