SKANDAL U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU: Muškarac počeo da urla zbog DECE KOJA SU IZVODILA TRBUŠNI PLES, reagovalo i obezbeđenje! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

žene u telu dece

SKANDAL U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU: Muškarac počeo da urla zbog DECE KOJA SU IZVODILA TRBUŠNI PLES, reagovalo i obezbeđenje! (FOTO)

Promovisanje neukusa ili plemenit čin?!

Objavljeno:

Pravi skandal se desio nedavno u jednom tržnom centru u Beogradu, kada je čovek napravio pravi incident, a i obezbeđenje je moralo da interveniše, zbog trbušnog plesa koji su tu izvodile devojčice mlađeg školskog uzrasta.

Naime, u organizaciji "Arenafunfactory" održan je humanitrani trbušni ples u cilju prikupljanja novčanih sredstava za obolelu decu.

Zgrožen celom manifestacijom, ovaj gospodin je osuo paljbu po organizatorima koji su "doveli devojčice uzrasta od pet do deset godina da igraju polu-gole trbušni ples pred masom ljudi". Upao je u sred plesa počeo da urla na sve pristutne, čak je obzbeđenje ragovalo.

Za njega je ova organizacija predstavlja "regrutovanje dece za prostituciju u Dubaiju", te je uraljući prekinuo program za decu.

S tim u vezi, na društvenoj mreži Tviter oglasio se i otac ubijene Tijane Jurić, Igor Jurić i izneo svo stav o ovom događaju.

Kako bismo saznali šta se tačno dogodilo i o kakvoj manifestaciji je reč pozvali smo firmu Arena Fun Factory koja je organizovala čitav događaj:

- Trbušni ples je ples kao i svaki drugi. Ne vidimo u čemu je problem, iskreno. U pitanju je sedmi po redu Sport Fest. Svi učesnici su promovisali svoje klubove, pa između ostalih i klub za trbušni ples. Naravno da je postojalo odbrenje i roditelja. Niko nih nije prisilio ni na šta. Gospodin koji je bio jeste prekinuo skup, urlao je i napustio je prostorije tržnog centra nakon što je obezbeđenje reagovalo - započinje priču Marija koja se javila u ime firme Arena Fun Factory.

Prema njenim rečima, devojčice pohađaju osnovnu školu. Saznali smo da su devojčice članice kluba "Jo-Jo" u kom treniraju ples kao i da je svaki Sport Fest humanitarnog karaktera:

- Fondacija Budi Human Aleksandar Šapić je postavila svoju kutiju za prikupljanje priloga za obolelu decu. Sav prilog koji smo skupili na Sport Fest tog dana namenjen je oboleloj deci. Zaista ne vidimo nikakav problem -zaključuje ona.

Vaše mišljenje?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.