LEČI 100 BOLESTI ZA 5 MINUTA: Nazvali smo PREVARANTA koji se predstavlja kao bioenergetičar i sada tražimo OD POLICAJACA da ga i oni nazovu! (FOTO)
Foto: Profimedia, Facebook

sve na jednom mestu

LEČI 100 BOLESTI ZA 5 MINUTA: Nazvali smo PREVARANTA koji se predstavlja kao bioenergetičar i sada tražimo OD POLICAJACA da ga i oni nazovu! (FOTO)

Kako to da neko može da izleči preko 100 vrsta bolesti pomoću tegli i takozvane bioenergije?

Objavljeno: 20:20h

Alternativna medicina se oduvek koristila u lečenju raznih bolesti, naročito u vreme kada medicina kao nauka nije bila dovoljno razvijena ili je bilo teško doći do potrebnih medikamenata. U poslednjih vek i nešto, otkako je nauka napredovala, poznato je, međutim, da su bioenergetičari prevaranti koji koriste šansu i bogate se na račun tuđe muke.

Na društvenoj mreži Fejsbuk se deli objava na kojoj bioenergetičar koji sebe naziva Jupiter Juventus reklamira lečenje bioenergijom.

Naime, on je izradio prospekt na kom se može pročitati da "leči preko sto bolesti, i to zagarantovano". Od nameštanja želuca, preko diskus-hernije, pa sve do uklanjanja celulita. Vrši razne usluge, a uzgred i izrađuje natalnu kartu.

Kopkalo nas je kako to da neko može da izleči preko 100 vrsta bolesti pomoću tegli i takozvane bioenergije, a da nije doktor specijalista u akreditovanoj klinici.

Odmah se pojavila doza sumnje. Pozvali smo gospodina u belom mantilu i evo šta smo uspeli da saznamo.

Sa druge strane javio se muški nerazgovetan glas koji tiho priča i jedva da smo ga išta razumeli. Sve je morao da nam ponavlja po nekoliko puta:

- Ja nisam lekar nego sam ovo umeće nasledio od moje babe. Ukoliko bolujete od diskushernije ne morate ići na operaciju koja je rizična. Ja uspešno otklanjam diskusherniju za jedan dan potpuno bezbolno. Ne mogu Vam otrkiti kako lečim, ipak je to moja tajna. Ništa ne mogu da vam otkrivam preko telefona sve ću vam, objasniti kad dođete. Ja sam u Novom Sadu - tajnovit je bio ovaj "bioenergetičar" koji nije želeo da otkriva svoje pravo ime.

Kada je reč o problemu trvrdokornog celulita, za to postoji rešenje.

- Zavisi kolika je žena. Neke dolaze sa 100 kg, a neke sa 50 kg. Otpilike nekih četiri tretmana teglama je dovoljno - objašnjava on i dodaje da cena nije fiksna već sve radi po dogovoru.

- Dogovorićemo se za cenu kad dođete. Ništa sada preko telefona. Eto vas dvoje može jedan paket, dva u jednom pakovanju.

Uveravao nas je da kod njega dolaze ljudi iz cele Srbije, kao i da uspešno leči bilo koji problem za jedan dan.

- Odradim za jedan dan nekoliko tretmana sa pauzom od 15 minuta. Radio sam ja u Nemačkoj 12 godina sve ovo.

Iako se trudio da nas uveri u svoje isceliteljske moći i nije mu baš pošlo za rukom. Ostavio je utisak veoma nestručne osobe koje ne ume čak ni određena oboljenja da nazove pravim imenom.

Pitali smo ga i može li da nam uradi i natalnu kartu, pa da sve lepo zaokružimo. Međutim, ovaj bioenergetičar promoviše ujedno i svog druga koji se bavi astrologijom, što da ne. Jel da? Usluga za uslugu!

foto: Facebook

Vrlo brzo nam je sve bilo jasno. Ordinacija ne postoiji, doktor nije, "veštine je pokupio od svoje babe".

O tome koliko ćete rizikovati i dati svoje telo i život u ruke nekome čje alternativne metode nisu ni priznate, e to već ostavljamo vama na izbor.

Naš izbor je bio da nazovemo gospodina, upitamo ga o čemu je ovde reč, i da ovom prilikom apelujemo na policiju i nadležno tužilaštvo da učine isto.

Podelite sa nama vaše mišljenje i iskustva u komentarima!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.